in

Straks Boa’s met wapenstok en pepperspray, China kan er een puntje aan zuigen

De Nederlandse Boa Bond (NBB) riep afgelopen week voor de zoveelste keer op om Boa’s versneld te willen bewapenen met wapenstok en pepperspray. Ieder jaar gooit de belangenorganisatie dit venijnige balletje wel een paar keer op.

Klaarblijkelijk vond de Boa Bond de huidige een geschikt moment om toch nog maar eens om bewapening te vragen, want als politici het coronacrisis voor gewin mogen misbruiken, waarom de Boa Bond dan niet?

De aanleiding voor deze zoveelste roep om bewapening was dat er door opgeschoten jongeren in geweld tegen Boa’s gebruikt was tijdens de anderhalvemeterrazzia’s. Verwerpelijk natuurlijk, maar geweld tegen Boa’s was er helaas ook voor de coronacrisis.

Om dit onderwerp dan juist nu weer ter sprake te brengen geeft toch een beetje het gevoel dat de Boa Bond de huidige crisissituatie voor eigen agenda misbruikt.

Waarom wil de Boa Bond juist nu versneld toegang tot geweldsmiddelen krijgen? Zijn wapenstok en pepperspray echt nodig om jongeren die zich niet aan de discutabele anderhalve meter houden met de lange lat uit elkaar te meppen?

Laat helder zijn, geweld tegen Boa’s is nooit of te nimmer goed te praten, en hun werk er is er de afgelopen periode zeker niet eenvoudiger op geworden, maar is het echt zo dat het huidige repressieve beleid zorgt voor een explosieve groei van geweld tegen Boa’s?

Is het niet verstandiger om het takenpakket van Boa’s tegen het licht houden? Goed bekijken waar de verantwoordelijkheid van Boa’s eindigt en die van de ……

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

YouTube gaat alle video’s die 5G en/of Coronavirus tegenspreken blokkeren

Wetenschappers waarschuwen dat coronavirus hersen aantast dat leidt tot ‘veranderde mentale status’