in ,

Stukken EU-naheffing eindelijk boven tafel en bewijzen dat Dijsselbloem een leugenaar is

Wie ontslaat de arbeiders verrader ‘Mr- Dijsselbloem'? Lieg en Bedrieg kabinet” koopt
herbenoeming‘Mister EU Jeroen D.' voor een paar miljard van ‘Jan met de Pet'.  
 Übermensch Dijsselbloem'ontkent met zijn hand op zijn hart dat hij een leugenaars is. Bovendien wijst hij als bewijs dat hij geen beroeps leugenaar is op het feit hij verleden jaar nog was verkozen tot de politicus van het jaardoor de Parlementaire Pers. Na druk van De Telegraaf en Volksnieuws geeft de ‘Europese-Graai-Commissie' documenten vrij over de naheffing roof van zo'n 643 miljoen euro die vorig jaar vanuit Brussel kreeg opgelegd. De documenten bevestigen dat de corrupte ambtenaren allang wisten dat Nederland honderden miljoenen moest bijbetalen toen minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken ) voor de tv-camera's nog verbazing veinsde als een Ras PvdA Leugenaar.

‘Gluiperd Dijsselbloem' trekt Rookgordijn rond ‘EU-miljarden naheffing-roof' van ‘Jan met de Pet'om zijn ‘EU- herverkiezing‘ veilig te stellen.
Dat Europese Commissie de documenten openbaart, brengt de PvdA-minister in een lastig parket, maar hij kan steunen op onvoorwaardelijke steun van het “Lieg en bedrieg kabinet”. Immers wie liegt er niet in het Kabinet? Telkens als Telegraaf of Volksnieuws of de vroeg om correspondentie tussen Brussel en Den Haag over de naheffing tussen, loog Dijsselbloem dat hij de gevraagde stukken wel geheim móest houden omdat Brussel dat van hem als hunLievelingsslaafje verlangde. Nu is het juist Brussel dat de documenten openbaart. Begin deze maand tikte de Europese Commissie de PvdA-bewindsman al op de vingers door hem te manen tot meer openheid, maar dat wist hij onder het tafelkleed te vegen bij de rest van zijn .

Britten betalen helft EU-naheffing en de ander helft wordt door Nederland betaald.
Uit de nu gepubliceerde documenten blijkt dat Nederland al op 17 oktober uit Brussel kreeg meegedeeld dat de naheffing eraan zat te komen. Op 24 oktober deed Dijsselbloem nog als een ras PvdA acteur alsof hij door een lijk in de kast was overvallen. In een brief legt Dijsselbloem nu omstandig uit dat de verbazing niet zo zeer school in de naheffing op zichzelf, maar om de hoogte van het bedrag. „Onze verbazing kwam voort uit het feit dat de omvang van deze naheffing niet was verwacht en op dat moment ook niet kon worden onderbouwd.” Een dergelijk goedkope Leugen-show door een Minister is alleen mogelijk in “Banana-Fraude- Nederland. Zelfs de  SBS-Tokkie's  PvdA aanhang beginnen Dijsselbloem nu door te krijgen dat hij voor geen cent deugt. Twee dagen eerder echter ontving Nederland al berekeningen van de naheffing. Een dag later noemt een ambtenaar van Buitenlandse Zaken het precieze bedrag: 643 miljoen. De dag erop veinsde Dijsselbloem een ‘Soapie-Timmermans- verbazing'toneel act waar de PvdA nog beter in is dan de ‘Showbizz-Vuilnis BN-ers'.

Lees verder via de Bron: Stukken EU-naheffing eindelijk boven tafel en bewijzen dat Dijsselbloem een leugenaar is. |


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zombie’s zijn er en nemen het over van de normale mens. Met je smartphone!

Mensen worden gek, verward en suïcidaal gemaakt door de Sociale Dienst