in ,

Stukken EU-naheffing eindelijk boven tafel en bewijzen dat Dijsselbloem een leugenaar is

Wie ontslaat de arbeiders verrader ‘Mr-Euro ’? Lieg en Bedrieg kabinet” koopt
herbenoeming‘Mister EU Jeroen D.’ voor een paar miljard van ‘Jan met de Pet’.  
 Übermensch Dijsselbloem’ontkent met zijn hand op zijn PvdA hart dat hij een leugenaars is. Bovendien wijst hij als bewijs dat hij geen beroeps leugenaar is op het feit hij verleden jaar nog was verkozen tot de politicus van het jaardoor de Parlementaire Pers. Na druk van De Telegraaf en Volksnieuws geeft de ‘Europese-Graai-Commissie’ documenten vrij over de naheffing roof van zo’n 643 miljoen euro die Nederland vorig jaar vanuit Brussel kreeg opgelegd. De documenten bevestigen dat de corrupte ambtenaren allang wisten dat Nederland honderden miljoenen moest bijbetalen toen minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken ) voor de -’s nog verbazing veinsde als een Ras PvdA Leugenaar.

‘Gluiperd Dijsselbloem’ trekt Rookgordijn rond ‘EU-miljarden naheffing-roof’ van ‘Jan met de Pet’om zijn ‘EU- herverkiezing‘ veilig te stellen.
Dat Europese Commissie de documenten openbaart, brengt de PvdA-minister in een lastig parket, maar hij kan steunen op onvoorwaardelijke steun van het “Lieg en bedrieg kabinet”. Immers wie liegt er niet in het Kabinet? Telkens als Telegraaf of Volksnieuws of de Tweede Kamer vroeg om correspondentie tussen Brussel en Den Haag over de naheffing tussen, loog Dijsselbloem dat hij de gevraagde stukken wel geheim móest houden omdat Brussel dat van hem als hunLievelingsslaafje verlangde. Nu is het juist Brussel dat de documenten openbaart. Begin deze maand tikte de Europese Commissie de PvdA-bewindsman al op de vingers door hem te manen tot meer openheid, maar dat wist hij onder het tafelkleed te vegen bij de rest van zijn leugens.

Britten betalen helft EU-naheffing en de ander helft wordt door Nederland betaald.
Uit de nu gepubliceerde documenten blijkt dat Nederland al op 17 oktober uit Brussel kreeg meegedeeld dat de naheffing eraan zat te komen. Op 24 oktober deed Dijsselbloem nog als een ras PvdA acteur alsof hij door een lijk in de kast was overvallen. In een brief legt Dijsselbloem nu omstandig uit dat de verbazing niet zo zeer school in de naheffing op zichzelf, maar om de hoogte van het bedrag. „Onze verbazing kwam voort uit het feit dat de omvang van deze naheffing niet was verwacht en op dat moment ook niet kon worden onderbouwd.” Een dergelijk goedkope Leugen-show door een Minister is alleen mogelijk in “Banana-Fraude- Nederland. Zelfs de  SBS-Tokkie’s  PvdA aanhang beginnen Dijsselbloem nu door te krijgen dat hij voor geen cent deugt. Twee dagen eerder echter ontving Nederland al berekeningen van de naheffing. Een dag later noemt een ambtenaar van Buitenlandse Zaken het precieze bedrag: 643 miljoen. De dag erop veinsde Dijsselbloem een ‘Soapie-Timmermans- verbazing’toneel act waar de PvdA nog beter in is dan de ‘Showbizz-Vuilnis BN-ers’.

Lees verder via de Bron: Stukken EU-naheffing eindelijk boven tafel en bewijzen dat Dijsselbloem een leugenaar is. |


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Naar mijn mening, en dat mag gelukkig wel nog, al is de vraag hoelang nog.
Door zo een leugenaars, bedriegers en zakkenvullers worden wij Nederlanders geregeerd!!!! Helaas zit een gewapende coup er niet in voor de Nederlandse bevolking, maar als het aan het merendeel van de nederlanders lag zou men dit wel willen en deze boevenbende op het binnenhof tegen de muur moeten zetten en moeten afknallen, zowel de PvdA, (partij van de asocialen) de VVD (van vele dieven) en D 66 (domkoppenpartij) hebben Nederland verkwanseld aan Brussel, Miljoenen naar Brussel, die steeds brutaler worden en steeds meer eisen van ons land waar de Timmermans (die zichzelf tot EUROCOMMISSARIS heeft gekroond en een groot vriendje van Jüncker (ook zo `n leugenaar) ons land nog wel wat armer zullen maken als de Oekraine tot de EU word toegelaten waar dan ook weer 100derden miljoenen naar toe gaan om hun corrupte politieke vriendjes te helpen ook daar de bevolking voor de gek te houden, de nederlandse bevolking was in 2001 al tegen de EU, maar de Nederlandse bevolking was er niet voor om het toenmalige referendum met een ja te bestemmen volgens Balkenende, die, zo als hij orakelde te dom was om de gevolgen van het NEE te begrijpen, deze man die nu volgens het zg. Balkenende normproces niet meer mag verdienen als de Premier € 178.000.- per jaar krijgt nu van het “bedrijf” waar hij nu aanwezigheidspremie van trekt een slordige € 450.000.- per jaar in zijn reet geschoven, NEE HOOR, WIJ SNAPTEN HET NIET, hij wel, Nederlanders die geen kapitaal achter zich hebben worden steeds armer, B en consorten steeds rijker, en de allernieuwste rijken zijn de politici die ons alles afnemen wat er maar af te nemen is om het in hun eigen zakken te laten verdwijnen, overal waar de politiek zijn jatten naar uitstrekt word onbetaalbaar, zorg, medicijnen, ziekenhuizen, verzekeringen, sociale voorzieningen, alles word afgebroken wat Colijn en Drees hebben voorzien om de Nederlanders tot aan het graf te verzorgen is al bijna weg door dit “beste kabinet sedert WOII”, ik zou zeggen ; Rutte en co sla je slag en doe de nederlanders een groot plezier, STAP OP EN DIEN JE ONTSLAG IN BIJ DE KONING, MAAR ZEG ER WEL BIJ DAT JULLIE GEEN STUIVER AAN WACHTGELD WILLEN HEBBEN, want dat hebben jullie al gejat sedert jullie aantreden.

Zombie’s zijn er en nemen het over van de normale mens. Met je smartphone!

Mensen worden gek, verward en suïcidaal gemaakt door de Sociale Dienst