in , ,

Stuntelkliniek bekend van Michael P stuurt opnieuw ten onrechte patiënten met verlof

stevepb / Pixabay

Opnieuw blijkt dat de forensisch psychiatrische kliniek Roosenburg in Den Dolder, de kliniek waar de moordenaar van Anne Faber verbleef, ten onrechte patiënten met verlof heeft gestuurd terwijl zij geen vrijheden hadden.

Dat blijkt uit interne notulen uit maart 2019 die in het bezit zijn van het AD. Het gaat om personen die niet vanwege een misdrijf in de kliniek verblijven.

Het betreft notulen van een veiligheidsoverleg van begin maart 2019, waarin een aantal VIM’s wordt besproken, VIM staat voor Veiligheid Incident Melding. Daaruit valt op te maken dat verschillende patiënten met verlof zijn geweest terwijl ze geen vrijheden hadden.

,,Eenmaal is een rapportage van een behandelaar verkeerd geïnterpreteerd, en is er geconcludeerd dat er vrijheden waren. De anderen keer waren vrijheden ingetrokken (…) en zijn ze teruggeven zonder akkoord van behandelaar.”

Onlangs bleek uit vernietigende Inspectierapporten dat Michael P., de moordenaar van Anne Faber, ook vrijheden kreeg zonder dat deze vrijheden waren getoetst. Ook bleek dat hij totaal niet toe was aan deze vrijheden.

De kliniek uit Den Dolder heeft veel kritiek moeten slikken.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Er schijnt ook nog iets te zijn met oa. verdwenen messen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terug naar 1974 – Wereldwijde afkoeling die complete landen van de kaart zou vegen, wilden Arctische ijskap smelten

Zoals altijd en bedenk, pas net gestart: renovatie Binnenhof dreigt uit de klauwen te lopen