in , ,

Sylvana Simons ziet een verband: illegalen en criminaliteit gaan hand in hand

science 1547214573
qimono / Pixabay

Sylvana Simons is gisteravond roemloos ten onder gegaan in de gemeenteraad van Amsterdam, bij een discussie over de bouw van asielzoekersopvangplekken.

Het was weer eens feest in de gemeenteraad van Amsterdam, waar gisteren Sylvana Simons (BIJ1) meende dat ze even bijdehand moest gaan doen. Het enige wat er vlak daarvoor gebeurde, was dat Forum voor Democratie-raadslid Annabel Nanninga vroeg om een meting rondom criminaliteit uit te voeren in de gebieden waar de stad binnenkort illegalen wil opvangen.

Bewoners maken zich zorgen om mogelijkerwijs toenemende criminaliteit, maar als je wil weten of dat klopt (en of dus de illegalenopvang – al dan niet met terugwerkende kracht – een goed idee is), moet je cijfers van vóór en na de vestiging van illegalenwalhalla’s vergelijken.

Vandaar dat Nanninga vraagt om een zogeheten nulmeting: de huidige stand van zaken. Geen anti-vluchtelingenretoriek, gewoon weten wat er speelt. Meer niet.

 

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eenhoorn 1547213911

Detentiecentrum Rotterdam laat uitgeprocedeerden los rond lopen, personeel wordt in elkaar geslagen

23600059933 f0b90f79ed Rutte EU e1475574466683

Juncker tegen Rutte: Help Roemenië Schengen in! Wat zal ‘toekomstig EU-opperhoofd’ doen?