in , ,

Te gek voor woorden: ‘Van 60% van de uitgeprocedeerde asielzoekers weten we niet of ze wel echt weg zijn’

De Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), verantwoordelijk voor het terugsturen van asielzoekers die zelfs volgens onze veel te lakse regels hier geen recht op asiel hebben, heeft bij het leeuwendeel geen idee of ze ook écht ons land hebben verlaten.

, en heel eigenlijk, heeft een probleem. Dat probleem heet ‘migratie’. En nee, dan heb ik het niet over hoogopgeleide hersenchirurgen en architecten die bij aankomst hier hun eigen broek kunnen ophouden – die houden we nog steeds tegoed van linkse Nederland – maar over kansarmen zonder enige opleiding die 100% afhankelijk zijn van staatssteun.

En het zijn er veel. Héél veel. Zoveel zelfs, dat we simpelweg niet iedereen kunnen opnemen, zelfs als we dat zouden willen – en dat moet je niet willen. Hoewel we hier massa’s ‘vluchtelingen’ alsnog toestaan – ondanks dat er tal van veilige landen tussen en Nederland bestaan – sturen we zowaar ook mensen terug. Of nou ja: we zeggen dat ze terugmoeten.

Tien jaar geleden splitste de DT&V zich af van de IND, de - en Naturalisatiedienst. Sindsdien houdt die laatste instantie zich enkel bezig met het verwelkomen van migraten, en de DT&V met het wegsturen ervan. Eigenlijk is hun taak heel simpel:

Lees ook eens verder bij de bron: dagelijksestandaard.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese Rekenkamer: 45 miljard voor Griekenland wellicht voorgoed weg

Geheime DNA databank, als onderbelicht aspect van de nieuwe Wiv toegelicht