in , ,

Team wetenschappers toont aan dat 5G de mens in antenne verandert en virussen stimuleert

5G 1563343065
pixundfertig / Pixabay

In het voorjaar werd een eventuele link tussen 5G en het coronavirus in de media nog als complottheorie weggehoond.

Een team van Italiaanse, Amerikaanse en Russische wetenschappers heeft echter een studie gepubliceerd waarin zij aantonen dat 5G de menselijke huidcellen inderdaad in een grote antenne verandert.

De elektromagnetische 5G millimeter golven kunnen door de huidcellen aan andere cellen worden doorgegeven, en op deze wijze een belangrijke rol spelen bij de productie van het coronavirus.

Met 5G kunnen virusachtige structuren in menselijke cellen worden gebouwd

In ‘5G technologie en inwerking van coronavirus in huidcellen’ wijzen de wetenschappers erop dat het menselijke DNA bestaat uit geladen elektronen en atomen, en een inductor- achtige structuur heeft. Inductors reageren op externe elektromagnetische golven, en verplaatsen en produceren in de cellen ook een aantal extra golven.

Deze golven zijn gelijkvormig aan de hexagonale en pentagonale basen van hun DNA bron. Deze golven produceren een aantal gaten in vloeistoffen binnen de nucleus (celkern).

Om deze gaten op te vullen worden er extra hexagonale en pentagonale basen geproduceerd, die met elkaar kunnen samengaan en virusachtige structuren zoals het coronavirus kunnen vormen.

Om deze virussen in een cel te kunnen produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van de externe golven korter is dan de omvang van de cel. Op deze manier kunnen 5G millimeter golven een goede kandidaat zijn om virusachtige structuren zoals Covid-19 in de menselijke cellen ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws en https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Macron dolblij dat “niet de Franse belastingbetaler” het coronaherstelfonds betaalt, 3x raden welke wel…

5346829113 22015fd16d google1

Nederland vraagt Google om locatie-instelling voor corona-apps aan te passen, Google zegt nee