in , ,

Teeven, Opstelten & Demmink – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen

Het aftreden van Opstelten en Teeven maakt een boel los. In de nieuwe media begint door het verdwijnen van deze twee – zullen we het maar gewoon eerlijk houden – ordinaire criminelen in de top van de samenleving de beerput weer flink te borrelen en ook de harddrugshandel van het ministerie van justitie komt na bijna 20 jaar weer uit de .

Er zijn de afgelopen dagen een paar prachtige overzichtsartikelen verschenen die de tijdlijnen, namen & rugnummers en de fijnere details met goede bronvermelding prachtig uiteen zetten.  Hieruit wordt duidelijk dat zowel Opstelten als Teeven al enkele decennia betrokken zijn bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. En dat de beerput veel breder en dieper gaat dan deze twee personen. Door het opstappen van deze twee politici en alle informatie die daarbij nu boven komt drijven is het de vraag of de politiek en mainstream media de boel weer succesvol bij en aan elkaar kunnen . Het gaat geen gemakkelijke opgave worden.

MjAxMi0yYTBmYTA0MzI3YjU1MmMw

Als eerste de verbondenheid van Ivo Opstelten en zijn voorgangers met Joris Demmink. 
Website – De Demmink Doofpot – schreef op 14 maart 2015 een heel helder artikel met de titel: “Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten?” Lees het artikel vooral goed en in zijn geheel door, verdiep je onder meer in de vele gelinkte documenten etc.  en dan wordt volkomen duidelijk dat Nederland al meer dan een decennia een totaal verrot, corrupt en chanteerbaar justitieel apparaat heeft.

Eerder werd op 13 maart 2015 door de site – Het Haagse Complot – de drugshandel van het ministerie van justitie, de reden dat Fred Teeven nu uiteindelijk moest aftreden, vanaf 1974 tot nu zeer helder weergegeven in het artikel: “De IRT-Affaire en de Teeven deals.” Ook bij dit artikel het advies het rustig en goed door te lezen, volg de vele gegeven bronnen en dan wordt duidelijk dat de harddrugshandel al decennia vanuit de onderwereld zeer goede connecties heeft tot de bovenwereld waaronder tot voor kort geleden nog de heer Fred Teeven en ook komt er weer eens een directe link met het Nederlandse koningshuis voorbij…

51bLWYB-ZfL._SY344_BO1204203200_Dean Henderson schreef een prachtig boek met de titel: “Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network“. In dit boek wordt zeer uitgebreid en in detail met vele controleerbare bronnen een verhaal verteld hoe de wereld volgens Henderson in elkaar zit vanuit al het onderzoek dat hij heeft gedaan. Henderson laat zien dat er een wereldwijd crimineel kartel actief is, een clubje -tot voor kort geleden-  zo goed als onschendbare psychopaten, die de controle hebben over het private bankenkartel en daarmee grotendeels de overheden die van die geldsystemen gebruik maken. En dat ze daarnaast het monopolie/kartel hebben in de handel in olie, wapens en jawel de internationale drugshandel. Volgens Henderson werken de geheime diensten in landen niet voor de mensen van dat land maar zijn de geheime diensten niets meer dan een inlichtingen en executie arm van dit kartel. Deze 54 gedocumenteerde valse vlaggen voornamelijk uitgevoerd door geheime diensten lijken dat idee te bevestigen.

Lees de beide artikelen rustig en goed door en bekijk het boek van Dean Henderson en dan komt (helaas?) een vrij helder plaatje naar voren dat wat er nu in Nederland via het aftreden van deze twee heren losgebarsten is slechts het topje van de ijsberg is. Een ijsberg waar naast het Nederlandse ministerie van justitie, ons Nederlandse koningshuis ook een telkens zichtbaardere positie op begint te krijgen. Alle puzzelstukjes van Teeven, Opstelten, Demmink, drugshandel, kindermisbruik, chantage en het Nederlandse koningshuis beginnen in elkaar te vallen tot een zeer onplezierig edoch compleet plaatje.

De politiek en de zichzelfbenoemde “mainstream media” staan voor een hele taak om deze ellende nu weer in de beerput/doofpot te krijgen en de boel weer recht te liegen. Zeker in de tijden van het vrije wens ik ze daar veel succes bij. Aan de positieve zijde is dit wellicht de eerste opening in de Nederlandse maatschappij die ons in staat stelt Nederland te gaan ontdoen van dit globale criminele kartel van psychopaten. En kunnen we ons daarna gaan richten op het bouwen van een wereld in vrede en voorspoed.

are-the-assholes-still-in-charge

Opmerkingen, vragen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten?
-) De IRT-Affaire en de Teeven deals
-) Wat drijft de psychopaat?
-) Is de Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel?
-) Wie verdienen er aan de oorlogen in de wereld?
-) Een kijkje achter de schermen bij de gehieme diensten
-) 54 gedocumenteerde valse vlag aanvallen van Zweden tot aan de Verenigde Staten
-) 10 grote leugens van de zichzelfbenoemde “mainstream media”
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw

 

Lees verder via Achter de Samenleving.

Photo by monument076


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
5 jaren geleden

Dat de meeste politici corrupt zijn wist HEEL Nederland al en dat ze zich onderling de rug schoonhouden idem, om deze doofpotten te sluiten danwel gesloten te houden geef je alle nederlanders €1000.- lastenverlichting; dit doe je met de linkerhand, als premier weet je zogenaamd niet wat de rechterhand doet hé, dus je verhoogd de gasprijs met 32 % en deze 1000.- vloeien weer terug int roversnest, de afgetreden “integere” bewindslieden hoeven zich ook geen zorgen te ,maken, deze krijgen tot wel 5 jaar lang een “riant en integer wachtgeld van 80/100 ste deel van hun toen nog regulaire inkomen, jan met de pet die zelf ontslag neemt krijgt geen stuiver, maar ja, politici vallen elkaar wat dat betreft niet af.
Die stomme Nederlanders laten zich toch alles wijsmaken en protesteren toch niet dus jatten we nog maar iets meer om onze eigen zakken te vullen dames en heren politici; vraag van Rutte ; iemand tegen????? ken je het antwoord van beide kamers al????? nou IK wel hoor.

.Sjoerd
Antwoord aan  John
5 jaren geleden

De meeste Nederlanders zijn Calvinisten.
Dus Schapen.
En een Schaap is volgzaam

5 jaren geleden

moderator_hhc Mod • 19 days ago

Ontvangen per e-mail:

Zou Cees Helman (goede maat van wijlen Bruinsma, volgens Helman hielp Bruinsma hem bij uitbraak) en zijn zo profijtelijke deal met OM te maken kunnen hebben met zijn wetenschap via Bruinsma van onderstaand beschreven bruin-rode connecties met koninklijk randje?

Onderstaande informatie kreeg ik uit zeer betrouwbare bron. Een getuige uit eerste hand X, een zeer goede kennis van mij, is overigens fervent aanhanger van het
koningshuis dus in die zin is zijn verklaring uit onverdachte hoek. Namen van de getuigen X, Y zijn mij bekend en zijn beide nog in leven. Van de hoofdrolspelers is zoals bekend alleen Marcel van Dam nog in leven. Chef Buitendienst Wiersema is overleden maar Vermeulen, toen hoofdinspecteur bij de motor en rijtuigenbelasting, later directeur, is nog in leven. Deze kennis van mij werkte in de buitendienst voor de douane, dienst motor en rijtuigenbelasting. Het kwam regelmatig voor dat de buitendienst werd ingezet voor observaties voor het FIOD, acties drugstransporten zoals bij de Lammie bij Schoorl.

Florrie Rost van Tonningen had een aardige leverage op Bernhard, zij onderhield na de
oorlog nog contacten met Schacht (goede vriend van Meinoud) welke Bernhard voor en tijdens de oorlog moet hebben voorzien van aardige bedragen in ruil voor inlichtingen.

Onderstaande observaties vonden plaats in de aanloop van de IRT affaire waarvan zoals we weten de onderzoeksrapporten achtereenvolgens concludeerden dat er geen sprake was van een verwevenheid tussen onder- en bovenwereld. Onderstaande
bevindingen zijn buiten IRT onderzoeken gehouden.

Periode 1973-1976 observatie teams iov FIOD

Tweewekelijkse observaties – overdag , ‘s avonds, ’s nachts – X met collega Y bij
villa Florrie Rost van Tonningen, tussen Leersum en Amerongen en bij villa te Velp. Opdracht FIOD, Chef Buitendienst Roel Wiersema en hoofdinspecteur Herman
Vermeulen. In kleine kring bekend. Prins Bernhard was blijkbaar gek op Florrie Rost van Tonningen, bezoekt haar minimaal 2x per week op haar kasteel bij Amerongen
tussen Leersum en Amerongen. Bernhard passeerde zo vlot met rode Ferrari het
hek, had blijkbaar eigen afstandsbediening? Ook komt daar Klaas Bruinsma en
Marcel van Dam (staatssecretaris van Volkshuisvesting voor de PvdA). Minimaal 1
x geobserveerd dat kennelijk voor een bespreking Rost van Tonningen, Bernhard,
Van Dam (“liep in en uit bij Rost van Tonningen”) en Bruinsma gezamenlijk aanwezig waren in Amerongen. De entree was via een hek met een lange oprijlaan, het huis was van de weg niet te zien.

Er werd met twee teams geobserveerd, bij Leersum/Amerongen en bij Velp. Informatie werd mondeling tussen teams uitgewisseld X rapporteerde mondeling en Y schriftelijk aan Wiersema en Vermeulen. Volgens X zijn bewust lage functies ingezet voor onderzoek. Vier FIOD onderzoekers niet gehoord onder van Traa. FIOD heeft weten te voorkomen dat medewerkers voor commissie van Traa kwamen.

Florrie aanleiding onderzoek. Florrie ontving grote bedragen op haar rekening tot enkele tonnen. Vermoeden Florrie financierde Bruinsma en dat Bernhard in winst deelde. Vermoedens zijn nooit bewezen vanwege betrokkenheid Bernhard.

ECB geldpomp “tekent radeloosheid politieke elite in Europa”

Zouden de verzekeraars en politiek luisteren? Meer dan de helft huisartsen tekent manifest