in , ,

Teeven, Opstelten & Demmink – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen

Het aftreden van Opstelten en Teeven maakt een boel los. In de nieuwe media begint door het verdwijnen van deze twee – zullen we het maar gewoon eerlijk houden – ordinaire criminelen in de top van de samenleving de Demmink weer flink te borrelen en ook de harddrugshandel van het ministerie van justitie komt na bijna 20 jaar weer uit de doofpot.

Er zijn de afgelopen dagen een paar prachtige overzichtsartikelen verschenen die de tijdlijnen, namen & rugnummers en de fijnere details met goede bronvermelding prachtig uiteen zetten.  Hieruit wordt duidelijk dat zowel Opstelten als Teeven al enkele decennia betrokken zijn bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. En dat de veel breder en dieper gaat dan deze twee personen. Door het opstappen van deze twee politici en alle informatie die daarbij nu boven komt drijven is het de vraag of de politiek en mainstream media de boel weer succesvol bij en aan elkaar kunnen liegen. Het gaat geen gemakkelijke opgave worden.

MjAxMi0yYTBmYTA0MzI3YjU1MmMw

Als eerste de verbondenheid van Ivo Opstelten en zijn voorgangers met Joris Demmink. 
Website – De Demmink Doofpot – schreef op 14 maart 2015 een heel helder artikel met de titel: “Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten? het artikel vooral goed en in zijn geheel door, verdiep je onder meer in de vele gelinkte documenten etc.  en dan wordt volkomen duidelijk dat Nederland al meer dan een decennia een totaal verrot, corrupt en chanteerbaar justitieel apparaat heeft.

Eerder werd op 13 maart 2015 door de site – Het Haagse Complot – de drugshandel van het ministerie van justitie, de reden dat Fred Teeven nu uiteindelijk moest aftreden, vanaf 1974 tot nu zeer helder weergegeven in het artikel: “De IRT-Affaire en de Teeven deals.” Ook bij dit artikel het advies het rustig en goed door te lezen, volg de vele gegeven bronnen en dan wordt duidelijk dat de harddrugshandel al decennia vanuit de onderwereld zeer goede connecties heeft tot de bovenwereld waaronder tot voor kort geleden nog de heer Fred Teeven en ook komt er weer eens een directe link met het Nederlandse koningshuis voorbij…

51bLWYB-ZfL._SY344_BO1204203200_ Dean Henderson schreef een prachtig boek met de titel: “Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network“. In dit boek wordt zeer uitgebreid en in detail met vele controleerbare bronnen een verhaal verteld hoe de wereld volgens Henderson in elkaar zit vanuit al het onderzoek dat hij heeft gedaan. Henderson laat zien dat er een wereldwijd crimineel kartel actief is, een clubje -tot voor kort geleden-  zo goed als onschendbare psychopaten, die de controle hebben over het private bankenkartel en daarmee grotendeels de overheden die van die geldsystemen gebruik maken. En dat ze daarnaast het monopolie/kartel hebben in de handel in olie, wapens en jawel de internationale drugshandel. Volgens Henderson werken de geheime diensten in landen niet voor de mensen van dat land maar zijn de geheime diensten niets meer dan een inlichtingen en executie arm van dit kartel. Deze 54 gedocumenteerde valse vlaggen voornamelijk uitgevoerd door geheime diensten lijken dat idee te bevestigen.

de beide artikelen rustig en goed door en bekijk het boek van Dean Henderson en dan komt (helaas?) een vrij helder plaatje naar voren dat wat er nu in Nederland via het aftreden van deze twee heren losgebarsten is slechts het topje van de ijsberg is. Een ijsberg waar naast het Nederlandse ministerie van justitie, ons Nederlandse koningshuis ook een telkens zichtbaardere positie op begint te krijgen. Alle puzzelstukjes van Teeven, Opstelten, Demmink, drugshandel, kindermisbruik, chantage en het Nederlandse koningshuis beginnen in elkaar te vallen tot een zeer onplezierig edoch compleet plaatje.

De politiek en de zichzelfbenoemde “mainstream media” staan voor een hele taak om deze ellende nu weer in de /doofpot te krijgen en de boel weer recht te liegen. Zeker in de tijden van het vrije internet wens ik ze daar veel succes bij. Aan de positieve zijde is dit wellicht de eerste opening in de Nederlandse maatschappij die ons in staat stelt Nederland te gaan ontdoen van dit globale criminele kartel van psychopaten. En kunnen we ons daarna gaan richten op het bouwen van een wereld in vrede en voorspoed.

are-the-assholes-still-in-charge

Opmerkingen, vragen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten?
-) De IRT-Affaire en de Teeven deals
-) Wat drijft de psychopaat?
-) Is de Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel?
-) Wie verdienen er aan de oorlogen in de wereld?
-) Een kijkje achter de schermen bij de gehieme diensten
-) 54 gedocumenteerde valse vlag aanvallen van Zweden tot aan de Verenigde Staten
-) 10 grote leugens van de zichzelfbenoemde “mainstream media”
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw

 

verder via Achter de Samenleving.

Photo by monument076


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB geldpomp “tekent radeloosheid politieke elite in Europa”

Zouden de verzekeraars en politiek luisteren? Meer dan de helft huisartsen tekent manifest