in ,

Telkens weer zijn er “toevallig” terror oefeningen rond een aanslag, nu weer!

2257642199 bf3806168d attack drill

We zijn enkele dagen na de aanslagen in Parijs en de mensheid is dagenlang overvoerd met propaganda om de programmering van de bevolking te vervolmaken.

Zoals wij eerder schreven worden de False Flag operaties uitgevoerd omdat ze in de praktijk blijken te werken. Daarom worden ook keer op keer dezelfde zetten gedaan.

Zo is een kenmerk dat zo goed als bij iedere False Flag operatie naar voren komt dat er altijd oefeningen plaatsvinden die later dikwijls identiek blijken te zijn aan de werkelijke gebeurtenissen.

Ze vonden er op 9/11 in 2001 toevallig oefeningen plaats:

Net zoals op 7/7 in het jaar 2005:

En zo verder bij de meeste aanslagen (Boston, Sandy Hook, etc):

https://www.youtube.com/watch?v=7DJT8Tjeo1Y

 

Fast forward naar het jaar 2015, naar vrijdag dertien november in Parijs. Ook daar hadden we vrijdagmorgen te maken met oefeningen die aanvallen van terroristen op meerdere plaatsen simuleerden.

Deze informatie hebben we volgens 21st Century Wire te danken aan ene Dr. Patrick Pelloux, een man die ook al tijdens de aanslagen bij Charlie Hebdo prominent in beeld kwam.
patrick pelloux” border=

Klaarblijkelijk is deze Dr. Pelloux een overlevende van de schietpartij bij Charlie Hebdo, een soort veteraan op dit gebied zullen we maar zeggen. Dit keer was dezelfde Dr. Pelloux op magische wijze precies aanwezig op de juiste plaats om wederom een heldenrol te vervullen als zogenaamde “first responder”, eerste hulp verlener. Dat hij arts is, kwam uiteraard in deze heel goed van pas.

Nu is zijn aanwezigheid ongetwijfeld “toeval”, maar wat dat eveneens interessant maakt, is zijn voortdurend praten met de pers, waar hij duidelijk laat blijken dat Frankrijk naar zijn mening de veiligheidsmaatregelen aanzienlijk moet opschroeven, wat uiteraard meer bevoegdheden voor de politie en veiligheidsdiensten ten koste van de vrijheden van de burger, inhoudt. Wanneer een “held” als Dr. Pelloux dit herhaaldelijk verkondigt op televisie dan vindt dat gehoor bij de bange en geschrokken bevolking.

Wat het verhaal van Dr. Patrick Pelloux helemaal interessant maakt, is dat hij op de radio weet te verklaren dat er op het moment van de aanslagen oefeningen plaatsvonden waarbij terroristische aanvallen op meerdere punten werden gesimuleerd.

In deze korte clip kan je horen dat Dr. Pelloux dit, al dan niet per ongeluk, vertelt in een radio interview.

video is verwijderd

Voor de mainstream media bestaan dit soort feiten niet en worden dus uiteraard niet gerapporteerd, of beter gezegd ze mogen dit waarschijnlijk niet melden, net zoals Dr. Pelloux waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat heeft over die oefeningen.

https://www.youtube.com/watch?v=-Q6j1WVcrV4

Wat werkelijk niet te geloven is, is dat bijna iedereen weer als zoete koek slikt dat een volledig intact paspoort wordt gevonden bij een zelfmoordterrorist.

Een zelfmoordmissie is per definitie een enkele reis en je hebt echt geen paspoort nodig om je maagden in ontvangst te kunnen nemen.
paspoort zelfmoordterrorist” border=

 

https://youtu.be/TJgv39GtcJ0

 

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

French and German Intelligence Services Knew Paris Attack Was Coming a Month Ago

video is verwijderd

 

Toeval bestaat! Maar het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat op 9/11 het Amerikaanse luchtruimbeveiligingssysteem NORAD een oefening hield, waardoor de straaljagers van het nabij gelegen Langly Airforce Base per ongeluk oostwaarts vlogen (in plaats van richting het WTC) en er dus straaljagers van het veel verder gelegen Otis Air National Guard Base moesten opstijgen die nét te laat waren voor interceptie van de “gekaapte” vliegtuigen die het WTC raakten. Net zo toevallig stond er een oefening gepland van de Franse hulpdiensten op vrijdag de 13e in Parijs (zie filmpje onder). Dat geeft te denken, maar zegt natuurlijk niets over de aanslag zelf. In dit geval zou je kunnen zeggen dat het een voordeel was en dat dit juist het snelle ingrijpen van de Franse politie ondersteunde. Toch is het opmerkelijk te noemen dat er bij dergelijke ingrijpende gebeurtenissen steeds een oefening gepland blijkt te staan.

Lees verder bij de Bron: Beyond the Matrix

video is verwijderd

 

 

Photo by The U.S. Army cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14076682105 4ff9a07cdb frans timmermans1

De woorden van Frans Timmermans: U mag kiezen, EU of oorlog

19863662131 0afcd6a60a migrants

Maandrecord: 12.000 asielaanvragen en willen nu ook vingerafdruk verwijderd hebben