in , , ,

Terreuraanslagen Brussel en Zaventem: Moet Angela Merkel voor oorlogstribunaal?

“…Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) is waarschijnlijk van plan meer in Europa te plegen. Daarvoor waarschuwt Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid () Dick Schoof op basis van nieuwe aanwijzingen. Het is niet duidelijk wat die aanwijzingen zijn. Het dreigingsniveau in Nederland blijft onveranderd ,,substantieel”. Dat betekent dat de kans reëel is dat er een aanslag in Nederland plaatsvindt.

De NCTV spreekt van een ,,complex dreigingsbeeld” waarbij vanuit verschillende hoeken, zoals bijvoorbeeld terroristische organisaties, transnationale netwerken, kleinschalige cellen en eenlingen, dreiging kan komen voor aanslagen. De dreiging van jihadistisch-terroristische aanslagen is erg groot. Nog niet eerder werden er in één jaar op deze grondslag zoveel aanslagen in westerse landen gepleegd als in 2015, namelijk veertien. Dat zijn er twee keer zoveel als in 2014….” (Bron: AD 16-3-16)

Het (Belgisch) Nieuwsblad meldde 2 maanden daarvoor “…Terreurgroep ISIS heeft plannen om in 2016 een grote, gecoördineerde aanslag uit te voeren. “We stevenen af op een Europese 11 september”, zegt een terreurexpert anoniem aan persagentschap AFP…”

En vandaag 22 maart 2016 werd Europa dan weer andermaal met islamitisch terrorisme geconfronteerd. Diverse getuigen melden dat ‘al hakabar’ opnieuw is gehoord. Op en rond het Belgisch vliegveld Zaventum in Brussel vielen (tot nu) 34 doden en 187 gewonden.

Wat uit al deze feiten en berichtgeving van de veiligheidsdiensten spreekt: samen met de islamitische vluchtelingen en worden vijandelijke soldaten Europa binnengesluisd. Willens en wetens in het kader van “het feest dat heet”. Een “toenemend risico op dodelijke aanslagen”, door vijandelijke soldaten. Maar wat is de taak van vijandelijke soldaten waar je de oorlog aan hebt verklaard? Die aan jou de oorlog hebben verklaard?

Binnen Europa kunnen we Angela Merkel aanwijzen als publieke hoofdpromotor van de ‘vluchtelingenstromen’ op Europa. En Angela Merkel accepteert tegelijk met die ‘vluchtelingenstromen’ dat honderden autochtone Europese burgers zullen worden vermoord. De cijfers zeggen immers niet anders.

En indien de Belgische terreurexpert gelijk krijgt dat het vijandelijk islamitisch leger plannen heeft om in 2016 een grote, gecoördineerde aanslag uit te voeren, dan mogen we met een enkele klap zelfs duizenden doden verwachten. Tellen we daar nog eens de ‘volkomen geïntegreerde’ moslims bij op, die pas na 10, 20 of 30 jaar radicaliseren om zich alsdan bij het vijandelijk leger aan te sluiten, dan ontkomen we ook niet langer aan de vraag of Angela Merkel een barmhartige Samaritaan, of juist een massamoordenaar en/of oorlogsmisdadiger betreft? Dezelfde vraagstelling geldt uiteraard voor alle politici en instituties die het luisterend hoofd gedwee naar Angela laten hangen.

Want hoeveel doden en gewonden van onze eigen broeders, zusters, vaders, moeders en kinderen zullen door Angela & consorten nog worden geaccepteerd ter completering van haar Europese psychose? Voor “het multiculturele feest dat Europa heet”?

Een oorlogstribunaal in de geest van “Neurenberg(2)”, waar de direct verantwoordelijken van de EU- moordpartijen voor de rechter verantwoording moeten afleggen voor hun misdaden, wordt met de dag in steeds bredere kring geëist. Juridische aanklachten in overvloed, maar wellicht nog meest tot de verbeelding sprekend “misdaden tegen de menselijkheid”, “misdaden tegen de mensheid”, en “het aanzetten en gelegenheid geven tot (massa)moord op de eigen bevolking”. En dat in een door meerdere EU-leiders verklaarde heuse oorlogstijd. Politieke leiders als de Franse president Hollande en de Nederlandse premier Mark Rutte bijvoorbeeld.

Oorzakelijk verband

Om bij schade, materieel dan wel immaterieel, de veroorzaker van die schade te kunnen aanwijzen als schuldige, wordt in Nederland (wettelijke aansprakelijkheid) de juridische weg van het ‘oorzakelijk verband’ gevold. Dit betekent: Wat was de allereerste aanleiding waardoor de schade heeft kunnen ontstaan? Indien de rechters van Neurenberg (2) dezelfde weg zullen volgen, dan kunnen Angela Merkel & consorten in gevolg lange, zeer lange gevangenisstraffen tegemoet zien. Of ergo.

Want dat de rechters bij schuldbepaling zullen durven uitspreken dat een ‘islamitische opvoeding’ de allereerste aanleiding tot de moordpartijen betreft, mag zelfs van een oorlogstribunaal niet worden verwacht. De VS kijkt immers mee.

 

Lees verder bij de Bron: Nachthemel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
5 jaren geleden

Eens!Alleen niet met de schuldbepaling:het is tijd het beest eens bij de naam te noemen!En je doet het goed of je doet het niet,ongeacht wat de VS daar van vindt!Op naar Neurenberg 2!

wat ze u niet vertellen
5 jaren geleden

Geen wilde speculatie. Dat er ‘mensen’ zijn die hier (politiek) gewin uit willen slaan . . .

De corrupte media hebben we al heel vaak op leugens en manipulaties betrapt. Dus oppassen geblazen.

Nu weer, het is nu al duidelijk dat het niet zo gegaan is als ons wordt voorgeschoteld.
Alles duidt erop dat ons nog heel wat – meer van dit – te wachten staat.
Welke terrorist zou nou zo stom zijn om om de hoek bij de terreurtak van de NAVO (Gladio) zo iets te ondernemen?
Zou een terrorist niet weten hoeveel camera’s op luchthavens het publiek in de gaten houden?
We worden voor de gek gehouden waar we met ons neus boven op staan.

wat hints:
http://aanirfan.blogspot.it/2016/01/terrorists-exposed.html
http://www.politaia.org/terror/sibel-edmonds-operation-gladio-b-teil-1/
http://www.smashwords.com/books/view/154399

En – iets anders – we hebben dat meer gezien.
De factor – de aandacht afleiden.
De media weer – als gebruikelijk het draaiboek van de plank – in ‘overdrive’,
om zetten van de touwtjestrekkers elders op het geo-politieke schaakbord te maskeren.

Syrië, Iran, Oekraïne, Cuba, TTIP, WHO, IMF? Wie, wat, hoe, wanneer?

Guerilla gestart tegen Europees parlement

I’m as mad as hell and I’m not going to take it anymore!