in ,

Terrorisme? Nee, explosie voorkomen – de staatsomroep maakt het weer bont

Hoe dan ook er is geen terrorisme… zucht!

Gisteren weer een aardig voorbeeldje van hoe bont onze staatsomroep te keer gaat. Terrorisme voorkomen? Nee, nee, nee NEE!! De politie heeft er voor gezorgd dat een explosief niet detoneerde.

Eenvoudig toch? Nu wil men vast en zeker explosieven verbieden. Of nee, dat was al.

Alsof die explosieven spontaan aan de bomen groeien. Je moet toch wel heel zwakzinnig zijn om te denken dat iemand dit geloven gaat. Desondanks ploetert de staatsomroep noest door met dit soort gezwatel.

Terrorisme

Onder dit artikel vindt u meer NOS-pogingen het verklaarbaar en wellicht geloofwaardig te houden. Want terrorisme? In Nederland??? Hè? Bah. Nee!

Wat ook ontbreekt is dat dit islamitische terroristen zijn. Kun je dat ergens vinden? Wel zeker, door eliminatie en kennis van de hangups van de staatsomroep. Er zijn thans drie smaken terroristen:

  • Links terrorisme
  • Rechts terrorisme
  • Islamitisch terrorisme

Laten we de hangups van de staatsomroep hier op los, dan weten we dat dit geen rechts terrorisme kan zijn: dan was het land te klein geweest en hadden de media het 5 maanden nergens anders over gehad.

Links terrorisme? Theoretisch niet onmogelijk, behalve dat dat in Nederland de media al bevolkt, zodat het voornaamste oogmerk van links terrorisme – publiciteit – al wordt verzorgd.

Slechts extreme splinters als …

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

FVD grootste maar GroenLinks grote winnaar in collegevorming Provinciale Staten

Het gaat geweldig! Meer mensen kloppen aan bij voedselbank