in

Terrorist die onthoofding bekende, mag vrij rondlopen in Brussel

mag dan al getroffen zijn door bloedige terreur, toch gaat het nog altijd laks om met terroristen. Zo weigerde een Brusselse vorige week om een man in de boeien te slaan, al was die net veroordeeld als lid van een terroristische groep en gaf hij eerder toe dat hij in iemand heeft onthoofd.

Iliass Khayari (25) deed die bekentenis in een telefoontje dat werd afgeluisterd en waarvan deze krant de inhoud nu in handen heeft. “Een vijand van Allah. Daarom heb ik hem de kop afgerukt.”, zei hij over zijn slachtoffer.Op zijn proces werd de man veroordeeld als lid van een terroristische groep en kreeg hij vijf jaar cel, waarvan de helft met uitstel. Het federaal parket had gevraagd om hem onmiddellijk aan te houden. Maar de rechter achtte dat niet nodig, waardoor Khayari op vrije voeten mag blijven tot zijn mogelijkheden om beroep aan te tekenen uitgeput zijn.

Lees verder via de Bron: HLN.be

Photo by pbump cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

War on Cash: Wie in Zweden met cash betaalt is verdacht

Vrouwen opgelet: Meer mammogrammen betekent meer borstamputaties en borstkanker