in

Terugblik: Geld voor de zorg ging naar links-liberale hobby’s zoals klimaat en asielzoekers

Myriams-Fotos / Pixabay

Jarenlange bezuinigen in de gaan ons nu behoorlijk opbreken, maar niet alleen de bezuinigingen zijn de oorzaak van de huidige problemen.

Tijdens het overleg in de Tweede Kamer op 3 juli 2019 is namelijk naar voren gekomen dat er alleen al in de eerste 7 maanden van dat jaar een gigantisch bedrag van 1.8 miljard euro van de teveel ontvangen zorgpremie niet terecht is gekomen bij waar het voor bedoeld was, maar besteed werd aan het (440 miljoen), (100 miljoen), etc., etc.

https://www.facebook.com/gerard.deboer.9028/posts/2073338599478008


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Wanneer worden we wakker en verwijderen we dat tuig uit den Haag.

NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
10 maanden geleden

Ik denk dat de linkse partijen het equivalent zijn van de Deep State in de VS. Ze zijn omgekocht of worden gechanteerd …. en ze hebben geen andere taak om kostbare projecten er door heen te jagen zodat de burgers op maximale kosten worden gejaagd. Er is geen sprake van klimaatverstoring door CO2, NOx of NH3. Windmolens en zonnepanelen zijn ongelooflijk duur en vragen enorm veel ruimte terwijl ze weinig energie inbrengen. Het is complete onzin en het jaagt de burgers op enorme kosten.

Idem ditto de medische kosten. Het mag langzaamaan bekend zijn dat Rockefellor er voor gezorgd heeft dat alle medicijnen gemaakt moesten worden van patenteerbare, niet-organsiche middelen (dus geen kruiden of planten uit de natuur) zodat de prijzen er zo hoog mogelijk mee konden worden gemaakt. Bovendien moesten die middelen de mensen niet gezond maken. Ze moesten alleen de symptomen verminderen maar niet de oorzaak wegnemen. Zodat patiënten zo lang mogelijk konden worden uitgemolken. Chemotherapie is een goed voorbeeld.

En dan de gelukzoekers uit Afrika die in geen honderd jaar zullen integreren. De perfecte manier om een land voor vele jaren in de problemen te helpen.

Precies wat de criminele banken en multinationals willen: hardwerkende, arme burgers die werken van wieg tot graf. De slavenplaneet Aarde in optima forma.

De Nederlandse regering is onherkenbaar veranderd in een ordinaire kliek die het land langzaam maar zeker overhevelt naar de EU = Nieuwe Wereld Orde ….. Dit is niets minder dan landverraad.

Laten we hopen dat Trump een einde maakt aan de criminele banken en meerdere berichten die ik lees zijn daarover erg positief. En als dan ook de Nederlandse regering en de EU uit elkaar vallen gaat bij mij de vlag uit.

‘EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland’

De overheid tornt steeds meer aan het privé-eigendom van de Nederlander