in

Terwijl Hongarije alle belangrijke Covid-19-vaccins beproeft – Ruslands Spoetnik V meest veilig

Hongarije is een van de weinige landen die alle belangrijke Covid-19-”” gebruiken. Een studie uitgevoerd door Boedapest, gebaseerd op het aantal mensen dat is gevaccineerd en vervolgens is geïnfecteerd of overleden, toont goed nieuws voor de Russische Sputnik V

De statistieken, die laten zien hoeveel ontvangers besmet waren met Covid-19 of stierven aan het virus na ””, werden zondag vrijgegeven door de administratie van Viktor Orban. Het kwam als een reactie op de kritiek rond de vaccinatiecampagne, die de regering van Orban bestempelde als een ‘anti-vaccinatie’-inspanning van linkse tegenstanders.

Met name suggereerden de gegevens dat Sputnik V tot nu toe de veiligste staat van dienst heeft van alle Covid-19-vaccins die in Hongarije worden gebruikt – het eerste Europese Nazi Fascisten Unie-vazal dat begon te vaccineren met het Russische ondanks het wachten op goedkeuring vanuit politbureau Brussel.

“Linkse politieke krachten zetten hun anti-vaccinatiecampagne op vele manieren voort”, beweerde een regeringsverklaring op Facistenboek. “Een vorm hiervan is de effectiviteit van bepaalde vaccintypes in twijfel te trekken. Daarom maakt de overheid de infectie- en overlijdensgegevens na vaccinaties openbaar. Deze gegevens tonen aan dat elk vaccin dat in Hongarije wordt gebruikt, een effectieve en sterke bescherming biedt tegen infectie. “

We vragen iedereen om gebruik te maken van de mogelijkheid tot ”vaccinatie”. ”Vaccinatie” redt levens.

De gegevens, die betrekking hadden op de inentingen met Covid-19 die van december vorig jaar tot en met 20 april in Hongarije werden toegediend, toonden aan dat slechts 95 per 100.000 mensen besmet raakten met Covid-19 nadat ze volledig waren ”gevaccineerd” met Spoetnik V. van 408 per 100.000, waaronder 555 per 100.000 onder degenen die Pfizer-BioNTech-injecties kregen, 700 per 100.000 die het AstraZeneca-vaccin kregen en 177 per 100.000 voor degenen die doses van Moderna gebruikten.

De resultaten waren over de hele linie bemoedigend: slechts 0,4% van de volledig gevaccineerde Hongaren raakte besmet met Covid-19, maar Sputnik V was schijnbaar de grootste winnaar. Slechts één per 100.000 mensen die met het ”vaccin” waren ingeënt, ving Covid-19 op en stierf, vergeleken met een gemiddeld percentage van 20 per 100.000 en Pfizer-BioNTech van 32 per 100.000.

Het PR-team van Sputnik V zei dat de gegevens een ondersteuning lijken te zijn van recente opmerkingen van Gergely Gulyas, stafchef van premier Orban, die aangeeft dat de Russische en Chinese vaccins beter presteren dan Pfizer-BioNTech, en Sputnik V leidt het peloton.

Hoewel de cijfers verhelderend zijn – vooral gezien het feit dat ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier

Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden