Tesladroom van de happy few is inmiddels nachtmerrie van 5,5 miljard euro voor de arbeider

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Wan Bestuur schreef:

    Ik had niet anders verwacht …. lobbyende partijen die hengelen naar forse subsidie en politici adviseren die geen bal verstand van techniek en natuurkunde hebben. Politici die niet een flink aantal jaren in de industrie hebben gewerkt maar prima wetten kunnen opschrijven. Je kon er op wachten. Kan de overheid dan wel iets goed doen vraag je je af. Waarom zijn er geen eisen aan de kwalificaties van deze mensen?
    Precies hetzelfde gaat gebeuren met de verwarmingssystemen met een warmtepomp. Ik geef het op een briefje dat dat niet gaat werken! Nederland is daarvoor te koud en het rendement van de warmtepomp is veel te laag tenzij restwarmte wordt gebruikt. En dat wordt een giga geldbegrafenis. Je kunt prima verwarmen zonder aardgas, maar die technieken worden niet vrijgegeven door de elite. Zoals Thorium batterijen (gebruikt door het leger), Thorium LFTR nucleaire reactor, Tesla Free Energy systemen.

    Hoogste tijd dat burgers massaal wakker worden en de elite ontmaskeren en buiten spel zetten en dat burgers het recht in eigen hand nemen. De ervaringen met politici zijn dermate bedroevend dat je die hele laag wel kunt weglaten. Precies wat remote viewers (Ingo Swann) ook aangeven.

    Dus houd vooral de auto met benzine motor en diesel motor aan. En zorg dat je aardgas aansluiting in je huis hebt. Tenzij je geld te veel hebt.

Heb jij er iets over te zeggen?