in , , ,

Tesladroom van de happy few is inmiddels nachtmerrie van 5,5 miljard euro voor de arbeider

Follow The Money ging naar aanleiding van het debacle over de Klimaatakkoord-maatregel voor elektrische leaseauto’s, op onderzoek uit.

Hier kon u al lezen wat er precies aan de hand is met die hele ‘Teslasubsidie’ en dat er geen ene snars klopt van die hele berekening. Dit plan mocht zo’n 12 miljard euro kosten en er moest voor 2030 nog een gat van een miljard gedicht worden.

Het idee was dat er fiscaal voordeel zou komen voor elektrische leaseauto’s.

Tom Staal van GeenStijl toonde al aan dat een elektrische auto met een aanschafwaarde van 45.000 euro, over vijf jaar tijd met 25.000 euro zou worden gesubsidieerd.

Pieter Omtzigt schatte in dat die 16 miljoen in 2030 eerder tussen de 0,5 en 1,5 miljard (bovenop het geraamde tekort van 1 miljard) moest zijn. Dat was al reden genoeg voor natuurlijk!

Nu word het echter nog véél erger want de heren van Follow The Money hielden de nodige documenten zelf ook tegen het licht.

En komen daarmee uit op ruim 5,5 miljard euro aan gemiste belastinginkomsten, waar het kabinet van zei dat dit 1 miljard zou zijn.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wan Bestuur
1 jaar geleden

Ik had niet anders verwacht …. lobbyende partijen die hengelen naar forse subsidie en politici adviseren die geen bal verstand van techniek en natuurkunde hebben. Politici die niet een flink aantal jaren in de industrie hebben gewerkt maar prima wetten kunnen opschrijven. Je kon er op wachten. Kan de overheid dan wel iets goed doen vraag je je af. Waarom zijn er geen eisen aan de kwalificaties van deze mensen?
Precies hetzelfde gaat gebeuren met de verwarmingssystemen met een warmtepomp. Ik geef het op een briefje dat dat niet gaat werken! Nederland is daarvoor te koud en het rendement van de warmtepomp is veel te laag tenzij restwarmte wordt gebruikt. En dat wordt een giga geldbegrafenis. Je kunt prima verwarmen zonder aardgas, maar die technieken worden niet vrijgegeven door de elite. Zoals Thorium batterijen (gebruikt door het leger), Thorium LFTR nucleaire reactor, Tesla Free Energy systemen.

Hoogste tijd dat burgers massaal wakker worden en de elite ontmaskeren en buiten spel zetten en dat burgers het recht in eigen hand nemen. De ervaringen met politici zijn dermate bedroevend dat je die hele laag wel kunt weglaten. Precies wat remote viewers (Ingo Swann) ook aangeven.

Dus houd vooral de auto met benzine motor en diesel motor aan. En zorg dat je aardgas aansluiting in je huis hebt. Tenzij je geld te veel hebt.

IMF en Wereldbank brengen eigen cryptomunt uit

Vergunningen omstreden pesticiden weer verlengd