in , , ,

Teslasubsidies voor peperdure stekkerauto’s blijken gebaseerd op een rekenfail van 110%!

9091486096 05f9ca0fd7 FAIL1

Terwijl de ogen gericht zijn op de bühne waar het haantjesgevecht tussen vvd en ’66 wordt gehouden, heeft Pieter Omtzigt een lijstje Vervelende Vragen in het postvakje van Eric Wiebes geduwd.

Ze gaan over het voornemen om de stekkersubsidie op peperdure elektrische auto’s voor de happy few weer te kickstarten. Wiebes gaf in 2016 zelf al toe dat die maatregel “nooit had moeten bestaan“.

Pieter Omtzigt heeft de verkoopcijfers van nieuwe auto’s in 2018 bekeken en tegen de voorspellingen uit 2015 van Wiebes’ ministerie gehouden. Wat blijkt? De raamambtenaren zaten er 110% naast, er werden meer dan twee keer zo veel elektrische auto’s verkocht dan voorspeld.

Superdure rekenfouten dus, als je weet dat een Tesla al snel 73.000 euro belastingsubsidie bij elkaar stekkert.

Lees verder bij de bron: GeenStijl

De miljarden worden weer uitgegeven als of het niets is, zonder na te denken of goed onderzoek. Het is allemaal geen rocket science.

Maar juist de lagere en middelbare klasse in de samenleving betalen voor de leuke speeltjes die iedereen wel zou willen van de rijken.

Tijd dat er een nieuwe Robin Hood opstaat!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
isisterror

Totale kosten van ‘War on Terror’: $ 5.900.000.000.000 – Is Amerika en de wereld nu veiliger?

joodse bankiersfamilie rothschild

Kijk nou zeg! Meest bekeken nieuwsprogramma van Rusland ging over de Rothschild’s en de globale macht