in

Texas, voorbeeld van klimaatgekte: Afkoeling van de Aarde gaat iedereen veel geld kosten

Winterstormen richten ravage aan in midden- en zuidelijke staten. Het klimaatnieuws is catastrofaal geworden. Mensen zijn boos; De federale overheid heeft het echter te druk met haar waanideeën psychose over de en de COVID-plandemie.

Mensen realiseren zich niet hoe slecht en veelzijdig de situatie is. We hebben grootschalige black-outs in Mexico, miljoenen Amerikanen die nog steeds in het donker zijn zonder stroom en warmte, in de grootste storing in de Amerikaanse olie- en gasgeschiedenis. Een verlies op deze schaal veroorzaakt al een energiecrisis, wat betekent dat ieder van ons meer zal betalen voor energie.

Het dodental stijgt, met 20 doden nu gemeld, en de telling is nog niet voorbij, en alle wetenschappers kunnen zeggen dat de opwarming van de aarde veroorzaakt door mensen mede verantwoordelijk is voor het langer en frequenter maken van de kou; Dat is wat de pers zegt, en we worden verondersteld om elk woord ervan te geloven.

Het is duidelijk dat de opwarming van de aarde niet verantwoordelijk kan zijn voor zoveel kou, maar voor de hersenen die in gevaar zijn, is alles mogelijk. Natuurlijk is klimaatverandering reëel; maar het is niet door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, wat ‘s werelds grootste zwendel in de geschiedenis van de mens is.

Het echte verhaal van klimaatverandering heeft te maken met de zon en haar schommelingen en de realiteit waarin we ons bevinden voor een paar decennia van verkoelende temperaturen op aarde.

Duizenden lage temperatuurrecords zijn alleen al de afgelopen dagen in Noord-Amerika gemeten, met recordsneeuwval die de kou begeleidt, waardoor de sneeuwbedekking van het continent tot ongekende niveaus is gestegen. Tot december 2020 en januari 2021 onthulde de UAH Satellite-Based Temperature of the Global Lower Atmosphere dat de aarde dramatisch is afgekoeld en nu onder het gemiddelde van 1979 tot en met 2000 is gedaald.

De enorme winterstorm die deze week een groot deel van de Verenigde Staten in sneeuw begroef, recordkoud over de vlaktes bracht en het elektriciteitsnet in Texas platgooide, is volgens Noah Diffenbaugh, een deskundige klimaatwetenschapper aan de Stanford University, niet in strijd met ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

Een onbekend aantal inwoners van de Amerikaanse staat Texas is geconfronteerd met een torenhoge energierekening. Sommige Texanen kregen een factuur van maar liefst 5000 dollar (4100 euro) thuisgestuurd.

Uitschieter was een inwoner die een rekening van ruim 16.000 dollar kreeg over zijn verbruik van alleen de afgelopen week.

De hoge prijzen zijn het gevolg van een extreem gedereguleerde energiemarkt in de staat. Hierdoor kunnen aanbieders hun tarieven elk moment aanpassen, omdat de prijs direct gekoppeld is aan de vraag naar energie.

Vanwege de barre winterse omstandigheden is de vraag naar energie de afgelopen week geëxplodeerd. Een energiebedrijf die zijn klanten hoge rekeningen stuurde, bood excuses aan voor de gang van zaken en riep mensen op om een andere aanbieder te zoeken…

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het schandaal heeft nu een zeker getal: mRNA-vaccins zijn 40x gevaarlijker dan griepprikken

Ondernemers boos: ‘In andere landen zijn winkels open’