in ,

The Great Reject – Of The Great Reset

lockdown tyranny aier

De wereld waarvan Klaus Schwab, uitvoerend directeur van het World Economic Forum, wil dat we een stempel drukken, is een 100% dystopische nachtmerrie. Als iemand een filmscript zou schrijven over de slechtste van alle resultaten voor de mensheid en de planeet, zou Schwabs ‘Great Reset’-droom de rekening perfect vullen.

Alles wat beweegt en ademt, moet worden gezuiverd, verdoofd en gedigitaliseerd, zo luidt het WEF-witboek van oktober 2020. Dit is de manier om de wereld ‘groen’ te maken volgens Schwab en zijn team van technocratische trollen. Welnu, de meesten van ons zullen groen worden door dit WEF-masterplan voor de mensheid “De agenda voor de toekomst van werk opnieuw instellen in een post-Covid-wereld” te lezen, dus het is echt niet nodig om de uitvoering ervan te bemoeien, toch?

De inventaris van nepgroene hooey die op de pagina’s van dit document te vinden is, gaat terug naar de Club van Rome (opgericht in 1968) die op het idee kwam dat voor de elite om hun greep op de wereldaangelegenheden te behouden, een enge verhaal het einde van leven op aarde was nodig.

Dus het idee van Global Warming werd gecreëerd om in deze behoefte te voorzien. Het had ook het voordeel dat het een geldspinner was via de uitvinding van ‘koolstofbelastingen’ en de inzet van een geheel nieuwe nep-groene infrastructuur onder de titel ‘De vierde industriële revolutie’. Ja, er werd een echt inspirerend controlepakket samengesteld – wachtend op een geschikt moment om over de hele wereld uitgerold te worden.

Nou, het gebeurde zojuist dat er iets genaamd Covid langs kwam (puur toeval) om de hele show van start te laten gaan begin 2020. Afgezien van Global Warming, dat zo’n twintig jaar eerder werd gelanceerd, blijkt de nieuwe show een behoorlijk spektakel te zijn! Er is voor elk wat wils in het tragikomediedrama genaamd ‘Covid-19’.

Nepnieuws, nep-meningen en nep-waarheden – allemaal samen om een ​​behoorlijk adembenemende virtual reality-saga te maken met in de hoofdrol enkele tot nu toe weinig bekende acteurs, die de kans hebben aangegrepen om een ​​hoofdrol te spelen bij het tot leven brengen van de technocratische Great Reset-dynastie beloofd door de Wereld Economisch Forum. Een dynastie die de implementatie van zeer afgestemde Al-Gore-ritmes vereist om de communicatie te verwijderen van iedereen die Al’s Global Warming-ding niet doet. Niet alleen dat, maar EMF ‘alles en nog wat als een geheime manier om de wereldbevolking enorm te verminderen, is ook een essentieel onderdeel van de mix.

Het enige is dat die doktoren, wetenschappers en ingenieurs die nog konden denken, onmiddellijk zagen dat hun werd gevraagd te geloven dat de wereld weer plat was – alsof het vóór Copernicus en Galileo was. En dat 2 + 1 = 4. En die microgolfstraling van mobiele telefoons, die nu tienduizenden keren zo hoog is als die van natuurlijke achtergrondstraling, verandert niets en zal niemand kwaad doen. Nee, natuurlijk niet, waarom zou het – we moeten een waanmoment hebben gehad met ooit zo’n idee.

Als we elke ochtend naar de krantenkoppen kijken, worden we ons bewust van een zeer goed gecoördineerde verhaallijn die dag in dag uit monotoon wordt herhaald, met bijna geen variatie waar ter wereld je ook bent – maar vooral in Europa, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Geen wonder als slechts zes bedrijven 90% van de wereldmedia bezitten.

Deze koppen vertellen ons voortdurend dat we moeten geloven in een surreële agenda die – natuurlijk – de hoofdrol speelt in ‘Covid’ en een hele reeks absolute tegenstrijdigheden omvat, zonder twijfel uitgevonden om massale afleiding en verwarring bij het lezerspubliek te veroorzaken – terwijl meedogenloos op de angstknop drukken om de eerbied van een halfverlamd publiek te verzekeren.

Maar wat zien we op dit elfde uur uit de duisternis tevoorschijn komen? Zou het kunnen dat een nieuwe held uit de chaos oprijst om onze geest gerust te stellen? Zou het misschien een Klaus Schwab kunnen zijn – ‘visionair buitengewoon’ en geïnspireerde redder van de mensheid?

De heer Schwab heeft nu gezelschap gekregen van niemand minder dan Prins Charles, om ons te overtuigen dat de achterblijvers van Reset “alle hefbomen tot onze beschikking” moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat het ecobedrijfsfascisme kleine tot middelgrote bedrijven onteigenert van hun zwaarbevochten handelsgebied en tegelijkertijd omsingelt. ons met een muur van 5G-magnetrons.

Blijkbaar ziet The Green New Deal 5G als de oplossing om een ​​wereldwijd gecentraliseerd ‘smart grid’ up and running te krijgen, zodat we 24/7 ‘bekeken’ kunnen worden. Dit, zo veronderstelt men, is om ons te helpen dat warme gevoel te krijgen van “je bent nooit alleen”. Dat warme gevoel zal worden geaccentueerd door het feit dat 5G, net als zijn 3 / 4G-voorgangers, een microgolfwapen is dat ons van binnenuit kookt en ons naargelang de output zeldzaam, medium of doorbakken serveert.

“Goed gedaan!” is het antwoord dat Schwab en zijn koninklijke team ongetwijfeld van ons verwachten, terwijl we luid applaudisseren voor de uitrol van de Agenda 2030 – Zero Carbon – Smart City – Vierde industriële revolutie – Transhumanistische singulariteit – Groene New Deal – Nieuwe Wereldorde – ‘ Great Reset ‘blauwdruk voor een volledige fascistische toekomst.

Het spijt me, Mein Herr, maar ik heb een vreemd gevoel dat je dit allemaal een beetje verkeerd hebt begrepen. Uw grootheidswaanzin is erkend voor wat het is. De meesten van ons hebben daarom besloten jullie twee vingers en de weg naar de deur te laten zien.

Uw vertrek mag geen dag langer worden uitgesteld dan nodig is. Maak je geen zorgen, we hebben het je gemakkelijker gemaakt om afscheid te nemen door ervoor te zorgen dat bij de uitgang de volgende woorden groot geschreven staan: ‘THE GREAT REJECT’.

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marcrutte

Rutte onder ede en z’n actuele manipulatie

geen mondkapje uitzondering

Medisch ‘bewijs’ om onder mondkapjesplicht uit te komen is te koop voor €5,50