in ,

The Great Reset I Gelukkig hoeven we zelf niet meer te denken, dat wordt voor ons gedaan

Een of andere rijke ouwe zak is spreekbuis van de rijkste mensen ter wereld, verzameld in het World Economic Forum. Klaus Schwab heet hij, is van 1938 en dus al weer 83 en behorend tot de risicogroep als het om gaat.

Wat die Great Reset I is, gaan we niet uitleggen, daar hebben we andere mensen voor. Wat betreft de Great Reset II – het wereldwijde chantageprogramma van Donald Trump – komen we wel op terug. Want daar wil niemand over nadenken. Wij wel.

THIERRY BAUDET schrijft heel voorzichtig op Twitter: “Corona. Dubbele punt. The Great Reset. Klaus Schwab legt het allemaal uit. Het één biedt de kansen, de “opportunities” voor het ánder. Voor wie wil weten waarom we hierin zitten. Wat er met ons aan de hand is. En hoe FVD tot deze verzetsagenda is gekomen!”

Hij vraagt dus netjes of iedereen dat boekwerkje van het WEF even wil lezen. Dat is voor de inmiddels in een angstpsychose gevangen zittende Nederlander teveel gevraagd.

Wie het boekje wel leest, kan zien waarom er een hele reeks onverklaarbare problemen zijn gecreëerd: het klimaatprobleem, het CO2 probleem, het stikstofprobleem, de overbevolkingsproblematiek, milieuvervuiling, het - en schuldenprobleem, het virusprobleem, uit de hand lopende gedragsproblemen….. allemaal de schuld van “de mens” als grote veroorzaker van al die ellende die de wereldbol vernietigen, als onze godenzonen niet ingrijpen.

Al die problemen worden in één klap voor ons opgelost.

Thierry Baudet schijnt op basis van dit simpele verzoek advies te hebben gekregen van verschillende neurotische staatstwitteraars dat hij “hulp moet gaan zoeken” omdat hij het boekwerkje van Klaus S. heeft gelezen. Lezen? Dat doe je natuurlijk niet! Je moet luisteren, anders knuppelen we je tegen de muur tot bloedens toe, weet u wel?

Lees deze prachtige verhandeling over het gedrocht van Klaus S. en verbaas u niet meer waar we nu in terecht zijn gekomen….. en hoe de toekomst van onze kinderen hen alvast wordt afgepakt en ingevuld, alsof het geprogrammeerde biorobots zijn.


De Machtigste Mensen Ter Wereld Schreven een Boek Waarin Precies Wordt Uitgelegd wat we Kunnen Verwachten in de Toekomst – The Great Reset

Ik zal een korte samenvatting ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geheimen van het Kabinet-Rutte III

man in black crew neck t-shirt standing beside woman in green and orange dress

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet