in , , , , , , ,

The Lancet bevestigt ‘complottheorie’ – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

Corona 2 696x393 1

Lancet RM publiceert artikel waarin staat dat het virus niet geïsoleerd was en dat de C19-golven slechts artefacten van valse positieven waren!

Waarom publiceert Lancet nu “samenzweringstheorie”-praatjes waar anderen de afgelopen 2 jaar de schuld van hebben gekregen????

De auteurs zeggen dat zij het virus nooit hebben geïsoleerd, weg van alle andere bronnen van genetisch materiaal, en dat zij nooit een virus hebben laten isoleren toen zij de PCR-test ontwikkelden. Wat hebben ze dan wel gedaan? Ze hebben het virus genoom uitgevonden op een computer.

“wij constateren dat het genetisch materiaal computationeel is geïdentificeerd zonder een isolaat van de betrokken virusdeeltjes te bereiden … wij moeten concluderen dat de vermeende genetische code van het SARS-CoV-2-virus niet juist is geïdentificeerd”.

Er was nooit een nieuw virus, er was een computermodel. Corona is de griep heb ik altijd gezegd. En The Lancet bevestigt dat nu. I told you so …

Nee, er is geen nieuw virus.

De griep werd hernoemd tot Covid-19

Legitim.ch

:

EXPLOSIEF Lancet artikel: SARS-CoV-2 is een gebrekkig computermodel!

Het wetenschappelijke artikel “The Lancet Respiratory Medicine: Role of exosomes in false-positive covid-19 PCR” gaat in ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
xri173Ivyao

Noodvergadering van de VN-Veiligheidsraad: wereldleiders vragen om antwoorden over door de VS gefinancierde biolabs – Media Blackout

crypto 3569795 1920

Crisis in Oekraïne versnelt de opkomst van digitale valuta’s van de centrale bank (CBDC’s)