in

‘The Switch’: vanaf 1-1-21 cash geld verboden en volledig digitale munt ingevoerd

4880265002 5bf1a62db3 b digital money
Photo by FamZoo

De Amerikaanse overheid werkt achter de schermen aan een wetsvoorstel waarmee mogelijk al op 1 januari 2021 cash geld wordt verboden, en de dollar volledig digitaal wordt gemaakt. Als de nog altijd grootste economie ter wereld deze ‘Switch’ uitvoert, dan leidt het geen twijfel dat de EU heel snel zal volgen met de euro.

China neemt al langer proeven met een digitale yuan, die in 2021 een feit moet zijn. Het wereldwijde 100% digitale betalingssysteem dat in vergevorderde staat van oprichting is, moet zoals we al vaak hebben geschreven volgens de plannen van Bill Gates direct worden gekoppeld aan een (Covid-19) vaccinatiepaspoort, en aan Microsoft patent W-2020/060606, waarmee ons eigen lichaam ons betaalmiddel gaat worden.

Hoofdanalist Nick Giambruno van Casey Research, opgericht door beleggingsspecialist en bestseller auteur Doug Casey, haalt het oorspronkelijke CARES wetsvoorstel van de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, aan. Op 23 maart stond in sectie 101 op bladzijde 314 van het 1119 pagina’s tellende document letterlijk te lezen dat er een ‘digitale dollar’ ,met een ‘digitale dollar wallet’ (portemonnee) zal worden ingevoerd.

De volgende dag was deze digitale dollar uit het CARES wetsvoorstel gehaald, maar dook meteen weer op in een ander, vrijwel identiek wetsvoorstel van de Senaat. ‘Als mijn research klopt, dan kan het al eind dit jaar worden aangenomen. Er is dus nog maar weinig tijd om ons voor te bereiden,’ schrijft Giambruno, die vervolgens op tal van bedrijven zoals McDonald’s en Starbucks wijst, die op steeds meer plaatsen geen cash geld meer accepteren.

Covid-19 voorwendsel dat geld ‘besmettelijk’ is en moet verdwijnen

Het voorwendsel? Covid-19. De (onzin)hype dat papieren biljetten en metalen munten ‘het gevreesde virus’ kunnen overbrengen, zal voor de meeste mensen voldoende zijn om zonder aarzelen, en vermoedelijk zelfs met enthousiasme, al hun contante geld in te leveren.

Zeker in West Europa, waar in veel landen bijna alle betalingen toch al digitaal verlopen, zal die overgang op vrijwel geen enkele weerstand stuiten.

De nieuwe financiële ‘coup’ wordt pas zo kort mogelijk voor implementatie aan het publiek bekend gemaakt, zodat de mensen plotsklaps voor een voldongen feit worden gesteld.

‘Deze aankomende ‘Switch’ zou uiteindelijk als de grootste financiële verandering in de Amerikaanse (en Europese / wereld-) geschiedenis gezien kunnen gaan worden. En deze is al heel ver gevorderd……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by FamZoo cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e4d6404a5aad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c73267ed39f4e 640 pandemie

Pandemie van gezondheidsproblemen: 60% Nederlanders chronisch ziek

marcrutte

Weer blunder op hoog niveau: ‘OM staakt onderzoek naar misstanden slachthuizen door traagheid NVWA’