in , , , , ,

Theresa May moest opstappen, zodat Trump met Boris Johnson de oorlog tegen Iran kan starten

SutoriMedia / Pixabay

Zoals inmiddels bekend bij velen hier gebeurt er op het geopolitieke vlak niets spontaan of vanzelf.

Er is een reden dat de oorlog met in de herfst gaat ontbranden, want op dit moment ontbreekt nog een cruciale schakel.

De reden is dat men nu heeft besloten dat het tijd is geworden om de Derde Wereldoorlog te starten en wel met de aanval op Iran die staat gepland voor deze herfst. Hierdoor zou het zomaar kunnen dat een die nooit of te nimmer onder “normale omstandigheden” toegestaan zou zijn, nu misschien wel kan, omdat er nog een belangrijke schakel ontbreekt om die oorlog te kunnen starten.

Dat is de strekking van een heel interessant artikel op Veterans Today, geschreven door Ian Greenhalgh.

Zo schrijft hij onder andere het volgende:

Het gaat precies zoals ik een jaar geleden voorspelde, Brexit is een enorme puinhoop geworden, Theresa May heeft de haar toegewezen rol gespeeld, een rol die bedoeld was om het land richting  totale chaos te sturen waardoor het nog nauwelijks bestuurbaar is, en zij gaat nu plaats maken voor een uiterst verfoeilijk individu in de vorm van .

Tot nu toe heeft Brexit tot gevolg gehad dat het koninkrijk tot op het bot verdeeld, de maatschappij versplinterd, politieke partijen weggevaagd, iedereen ontevreden en de Britse een enorme puinhoop geworden is in een onbestuurbaar land.

Binnen de Conservatieve Partij in zal er nu een campagne starten om een nieuwe leider te benoemen om Theresa May te vervangen. Er is eigenlijk maar één kandidaat en dat is Boris Johnson.

Boris staat op de nominatie om zowel partijleider als premier te worden. De koude rillingen lopen over mijn rug en ik begin te trillen als ik bedenk wat een door Boris geleidde overheid Groot Brittannië allemaal kan aandoen. Niet veel goeds, daar ben ik zeker van.

De voorspelling dat geen oorlog in het Midden Oosten zal beginnen totdat Boris zijn intrek in Downingstreet heeft genomen en maar wat graag bereid zal zijn om Groot Brittannië, samen met onze Amerikaanse bondgenoten, de oorlog in te sturen.

De huidige opbouw van Amerikaanse troepen in de regio en de steeds strijdlustigere taal van de regering Trump schijnt perfect getimed te zijn met het op het toneel verschijnen van Boris. Ik ben daarom bedroefd dat mijn voorspelling wel eens uit zou kunnen komen en Boris krijgt wat hij wil en dat is het naspelen van zijn idool Churchill en het dirigeren van de massamoord op miljoenen mensen.

Tot zover het verhaal en de theorie van Ian Greenhalgh.

Maar, Israël en Amerika hebben natuurlijk wel een punt over het “steeds agressiever” wordende gedrag van Iran. Moet je kijken op het volgende plaatje hoe agressief ze hun land hebben gepositioneerd tussen al die Amerikaanse bases.

xxx

Lees verder bij de bron: Niburu.co

En zoals iedereen behoort te weten is dat oorlogen alles oplost, zowel economisch als het stemvee onder controle te houden.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gek toch? Verenigde Staten importeert flink meer olie uit het grote boze Rusland

De Nederlanders blijken volgens onderzoek het meest goedgelovige en domste volk van de wereld te zijn