in , , , ,

Tienduizenden Finnen eisen een “nultolerantie” beleid na zoveelste tienerverkrachting door migranten

12019 / Pixabay

Tienduizenden Finnen hebben een “nultolerantie”-benadering geëist ten aanzien van uit de Derde Wereld die seksuele delicten plegen, nadat nieuwe gevallen van buitenlandse mannen die op kinderen azen aan het licht zijn gekomen.

De steun voor een burgerinitiatief dat de regering opriep om asiel in te trekken voor migranten die schuldig werden bevonden aan seksuele misdrijven, steeg in het weekend en kreeg meer dan 79.000 handtekeningen in het land van nog geen 1/3 van het aantal inwoners wat ons land betreft, na het nieuws dat er vorige week meer buitenlanders waren gearresteerd in verband met de verkrachting en het misbruik van minderjarigen.

De Finse premier Juha Sipilä zei dat hij een “diep gevoel van walging” voelde toen hij vernam dat de in Oulu, dat vorige maand werd opgeschrikt door beschuldigingen van seksueel misbruik van kinderen, een onderzoek had geopend naar vier nieuwe misdrijven tegen meisjes tussen 10 en 15 jaar.

Sipilä zei in zijn nieuwjaarstoespraak dat het “verspreiden van haatdragende taal” een misdaad was, die kwam echter in de nasleep van de wijdverbreide publieke woede over migranten die Finse kinderen seksueel misbruiken.

De drie mannen die nu zijn gearresteerd in verband met de laatste reeks misdrijven in Oulu kwamen uit Noord- en het Midden-Oosten. In totaal worden 16 buitenlandse mannen verdacht van seksueel misbruik van minderjarigen in de stad, die bijna allemaal zijn binnengekomen als illegale of die het land zijn binnengekomen via diverse door de Europese Unie bevorderde quotaregelingen voor vluchtelingen.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/video-finland-geeft-advies-aan-vrouwen-hoe-zij-aanrander-duidelijk-moeten-maken-dat-ze-niet-verkracht-willen-worden/

Het heeft niet geholpen…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Immigranten terug naar hun thuisland.
1 jaar geleden

De verhalen uit alle EU landen zijn gelijk. EN de oplossing die burgers aandragen is in alle landen geiljk: deze mensen moeten onmiddellijk naar huis zonder pardon.
Het is diep en diep treurig dat de overheid niet ziet dat wat burgers al direct zagen aankomen.

Bij mij leeft een dringende vraag: hoe kan het dat de overheden massaal achter de immigratie staan en alles vergoelijken zelfs ten koste van de eigen bevolking ? Hoe kan dat?

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 3

Ook de rechts-realistisch stemmende Zweedse buren krijgen linkse minderheidsregering in maag gesplitst