in , , , ,

Tienduizenden Finnen eisen een “nultolerantie” beleid na zoveelste tienerverkrachting door migranten

finland street 1547587484
12019 / Pixabay

Tienduizenden Finnen hebben een “nultolerantie”-benadering geëist ten aanzien van migranten uit de Derde Wereld die seksuele delicten plegen, nadat nieuwe gevallen van buitenlandse mannen die op kinderen azen aan het licht zijn gekomen.

De steun voor een burgerinitiatief dat de regering opriep om asiel in te trekken voor migranten die schuldig werden bevonden aan seksuele misdrijven, steeg in het weekend en kreeg meer dan 79.000 handtekeningen in het land van nog geen 1/3 van het aantal inwoners wat ons land betreft, na het nieuws dat er vorige week meer buitenlanders waren gearresteerd in verband met de verkrachting en het misbruik van minderjarigen.

De Finse premier Juha Sipilä zei dat hij een “diep gevoel van walging” voelde toen hij vernam dat de politie in Oulu, dat vorige maand werd opgeschrikt door beschuldigingen van seksueel misbruik van kinderen, een onderzoek had geopend naar vier nieuwe misdrijven tegen meisjes tussen 10 en 15 jaar.

Sipilä zei in zijn nieuwjaarstoespraak dat het “verspreiden van haatdragende taal” een misdaad was, die kwam echter in de nasleep van de wijdverbreide publieke woede over migranten die Finse kinderen seksueel misbruiken.

De drie mannen die nu zijn gearresteerd in verband met de laatste reeks misdrijven in Oulu kwamen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In totaal worden 16 buitenlandse mannen verdacht van seksueel misbruik van minderjarigen in de stad, die bijna allemaal Finland zijn binnengekomen als illegale immigranten of die het land zijn binnengekomen via diverse door de Europese Unie bevorderde quotaregelingen voor vluchtelingen.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

VIDEO: Finland geeft advies aan vrouwen hoe zij aanrander duidelijk moeten maken dat ze niet verkracht willen worden

Het heeft niet geholpen…

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nano 1547412251

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 3

zweden 1547638465

Ook de rechts-realistisch stemmende Zweedse buren krijgen linkse minderheidsregering in maag gesplitst