in , , ,

Tienduizenden mensen steunen aangifte tegen de Staat wegens discriminatie en medische apartheid

Screenshot Twitter

Nu minister heeft aangegeven dat hij maatregelen tegen ongevaccineerden niet langer uitsluit, is voor Kamerlid Wybren van Haga de maat vol.

Hij doet aangifte tegen de Staat, omdat ‘zij zich met haar beleid schuldig maakt aan en medische ’.

“Maatregelen die alleen zijn gericht op ongevaccineerden zijn omstreden, al is het maar omdat het steeds heeft gezegd dat er bij vaccinatie geen sprake mag zijn van ‘dwang of drang’,” aldus Van Haga.

moet aangifte kracht bijzetten

Zijn partij, Belang van , is een online petitie gestart die de aangifte kracht bij moet zetten. Die kun je hier ondertekenen.

“We hopen tienduizenden handtekeningen op te halen van mensen die ons willen helpen om de door de Staat gecreëerde medische apartheid aan banden te leggen en discriminatie van ongevaccineerden tegen te gaan,” zegt Van Haga.

De petitie is op het moment van schrijven al ruim 70.000 keer ondertekend. “Wow, wat gaat het hard! De teller blijft bijzonder hard oplopen,” twittert het Kamerlid.

‘Hugo de Jonge, ga nou alsjeblieft weg met deze nonsens’

De perkt onze vrijheid steeds verder in, zegt ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coronagriep uitbraak op Brits vliegdekschip HMS Queen Elizabeth: 100% van de bemanning gevaccineerd

Het is over voor vaccin (gentherapie) hype: Iers district met Covid-vaccinatie percentage van 99,7% meldt record aantal incidenties