in , ,

Tijd om deze criminele organistatie te ontmantelen: Opnieuw VVD-politicus in opspraak

B

Het zit de VVD niet mee, zo vlak voor de aftrap van de campagne voor de Statenverkiezingen. Niet alleen Kamerlid Mark Verheijen staat in een kwaad daglicht, er zijn ook bedenkingen bij VVD-fractievoorzitter uit Maarssen Kathalijne de Kruif.

Bronnen melden dat ze deel uitmaakt van een groot crimineel onderzoek naar hennepteelt en fraude, zo schrijft het AD. Eerder deze week werd al bekend dat ze verdacht wordt van het lekken van geheime informatie naar een hooggeplaatste VVD’er over de benoeming van de burgemeester van Stichtse Vecht.(via Wel.nl)

Zou zij een vriendje van zijn?:

VVD-wethouder Carel van Gelder uit Wijk bij Duurstede is de spil geweest in een grote wietplantage. De politicus wist na een inval uit het zicht van justitie te blijven, doordat hij een stroman gebruikte die hij zwijggeld had beloofd. Dat hebben twee getuigen verklaard.

Een van de getuigen is de stroman van de wethouder. De man kreeg het beloofde zwijggeld niet, naar eigen zeggen, en besloot alsnog een verklaring af te leggen tegen Van Gelder. Binnenkort licht de stroman deze toe in de strafzaak. Hij wil het schandaal openbaar maken.

De hennepkwekerij werd in 2010 in het centrum van Arnhem opgezet. Een dik jaar later werd de plantage – met zeker 822 planten – opgerold door de politie. De katvanger werd gearresteerd, maar hield zoals afgesproken zijn mond over de rol van de wethouder. De politicus was volgens de stroman via een gekende wietkweker de plantage begonnen om snel tienduizenden euro’s te verdienen.

De stroman zweeg lang. Maar omdat hij nog altijd geen zwijggeld heeft gekregen van Van Gelder – ook de locoburgemeester van Wijk bij Duurstede – besloot hij alsnog zijn mond open te doen en de rol van de wethouder toe te lichten. Zijn verklaring wordt bevestigd door een andere getuige. De betrokkenheid van de wethouder blijkt ook uit documenten die deze krant in bezit heeft.(via AD.nl)

Blijkbaar is de PvdA en de VVD uitwisselbaar geworden, is het bij de VVD al net zo’n bende als bij de PvdA?

Kathalijne de Kruif keert terug in de Maarssense politiek. Zij was eerst commissie- en later raadslid voor de PvdA en nam in de zomer van 2008 afscheid. In juni zal zij terugkeren in de Commissie Ruimtelijke Ordening voor de VVD. De Kruif: “Ik miste de betrokkenheid binnen de PvdA en kwam er achter dat we op sommige punten toch wel veel verschillen. Maar ik ben er ook achter gekomen dat ik het werk in de politiek te boeiend vind om er helemaal niets meer mee te doen. Daarom heb ik gezocht naar een partij waar ik me meer thuis voel.”

“De overstap naar de VVD zal voor velen niet als een hele verrassing komen. De VVD Maarssen is een actieve partij welke midden tussen de Maarssenaren in staat. De gedachtegang en standpunten van de VVD liggen dichter bij me dan die van de PvdA. Als voorbeeld noem ik het nieuw te bouwen zwembad en sporthal – Bisonsport – in Maarssenbroek. (via dé Weekkrant)

Verheijen

Zou Verheijen de groeilampen hebben gedeclareerd? Of heeft hij een hoveniersbedrijf die het onderhoud deed in de wietplantage?

Elite

De 43-jarige Maarssense Kathalijne de Kruif werd vorige week aangehouden en verhoord. Ze is vrijwel direct weer op vrije voeten gesteld, maar geldt nog wel als verdachte.

Iedere andere Nederlander zou minstens 5 dagen van deze aardkloot verdwijnen….

Heeft zij hulp gehad van vrind Uhuhuh Opa Ivo Opstelten?
Als ik Opa Opstelten zou zijn, direct een diepgravend onderzoek instellen en onderste steen boven halen (oh wacht…)

Ondertussen wachten we met zijn allen nog op de 1000 Eypo van Opperhoofd Rutte.

PS: ondertussen is Mark Verheijen zijn sporen aan het wissen:

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3224860947 1a1e8e014f privacy1

Hang de vlag uit: Nederland haalt de VS ruim in als controlestaat

huizenprijzen biflatie

Het Koophuis Complot