in ,

TIJD voor actie, het is genoeg

Momenteel worden we verslonden door 1 groot europa. Het is niemand meer duidelijk wat europa nu precies doet en wil en het krijgt bijna geen aandacht meer. Toch als je jezelf erin verdiept dan zien we dat we vandaag of morgen ineens onder een Europese vlag komen te hangen met alle gevolgen van dien.

De oorlog in de Oekraine die ons allemaal heel erg kan gaan aantasten krijgt bijna geen aandacht want op tv word er gezegd dat het allemaal fascisten zijn en nsb'ers en daar wensen wij ons verre van te houden. Libie krijgt na inmenging van het westen nagenoeg geen aandacht meer. Per dag komen daar enorm veel mensen om het leven , verschillende groeperingen bevechten elkaar daar tot aan de dood toe. Noord Korea wat iedereen maar een dwaze vertoning vind krijgt haast geen aandacht terwijl er iedere dag massaal mensen worden gedood of omkomen van de honger en ontberingen en dat word steeds groter.

Griekenland waar steeds meer fascisten opstaan en waar de bevolking het heel slecht heeft krijgt geen aandacht meer want er is al vanuit de Europese unie naar toe gegaan en dat is genoeg, , Portugal, Ierland en nog veel meer Europese landen staan op de rand van de afgrond. Hele generaties jongeren zijn nu al verloren en zullen als het zo doorgaat de rest van hun leven armoede hebben en hongert maar het krijgt nagenoeg geen aandacht want het is net te ver weg bij ons. Afrika, de apartheid die er nog steeds is, de stammen oorlogen, de inmenging van geheime diensten en nog veel meer wat steeds groter word want we geven het immers onze aandacht niet.

Amerika die financieel allang bankroet is krijgt ook geen aandacht en mogen gewoon hun gang maar gaan. Miljoenen daklozen, arme mensen, honger, overvolle gevangenissen en een schuld die zo groot is dat hij nooit meer betaald kan worden. We geven het geen aandacht maar het groeit met de dag. Fema kampen, rare zombie attack waarschuwingen zeer extreme weer en veranderingen we zien het wel maar geven het geen aandacht dus het wordt groter.  Fukushima in Japan, Fracking overal en nergens, achterkamertjes politiek in heel de wereld het verdrijven van inheemse volkeren, het uitmoorden van kinderen, kindhuwelijken, seksueel misbruik en nog veel meer we negeren het massaal en geven het geen aandacht…. En het wordt groter.

Een hele lijst en ik kan zo nog uren doorgaan. In Nederland wordt opgeroepen de grenzen te sluiten vanwege de stroom vluchtelingen die steeds groter word. We sluiten daarom maar onze grenzen en geven het maar geen aandacht want dan weten we zeker dat dit probleem groter word ipv kleiner. Onze ouderen die ineens als melaats worden afgeschilderd negeren we massaal, de uitgeklede die iedereen gaat raken negeren we massaal want het moet nog erger worden , de in onze politiek, het geheimhouden van belangrijke informatie, het toch steeds weer terug komen van de zelfde politici en de bijna onmogelijkheid zelf een politiekstatement te maken negeren we ook volkomen want wat kunnen we doen buiten het groter laten worden en de situatie meer uit de hand laten lopen. Ons onderwijs klopt niet meer maar ja de kinderen moeten toch naar school we sluiten onze ogen. Pesten, uitsluiten, , seksueel misbruik geweld is aan de orde van de dag. Gelukkig geven we het geen aandacht dus laten we het met zijn allen groter worden. De energiekosten, waterkosten, huurkosten, koopkosten worden steeds groter want we moeten als slaven wel de rente op brengen die andere veroorzaken. We doen het massaal zonder het aandacht te geven en een keer massaal de straat op te gaan en het word allemaal steeds groter.

Verdeel en heers, roddel en achterklap uitsluiting en mijn en dijn is enkel hetgeen er nog plaatsvindt in ons land. Voedselbanken kunnen niet voldoende krijgen terwijl supermarkten voor 5 miljard aan eten weggooien. Goede doelen worden gebruikt om mensen grote salarissen te geven en dikke auto's. Banken blijven gewoon zakken geld verplaatsen en het zijn niet de rijke die er slechter van worden maar enkel beter. We geven het massaal geen aandacht en het word groter.

Ik kan nog wel uren doorgaan mensen. Maar heb eigenlijk maar 1 oproep aan iedereen. Wanneer stoppen we eens met ons verbergen achter groepjes die heel veel dingen geen aandacht geven waardoor ze juist groter worden.

Wanneer gaan we een snappen dat verandering begint bij onszelf. Juist door aandacht te gaan geven aan al die misstanden waardoor we kunnen zorgen dat ze gaan veranderen. Dan hebben we geen groepjes meer nodig maar kunnen we allen uit eigen persoon op straat gaan staan en zeggen het is genoeg. HET IS GENOEG….

Niemand van ons wil oorlog. Niemand van ons wil uitgebuit worden. Niemand van ons wil misbruikt, verkracht of mishandeld worden. Niemand van ons wil honger hebben. Niemand van ons wil………………..

Maar iedereen wil hetzelfde…………. Iedereen wil bestaan, in vrede, met eten, in harmonie, met elkaar, zonder uitsluiting, zonder grenzen en met mogelijkheden een leven te hebben waar iedereen blij mee is.

Laat 1 ieder beginnen bij zichzelf… en dan bedenken dat wat we geen aandacht geven groter word.

Wanneer gaan we massaal dit onder de aandacht brengen bij de beslissers en hen dwingen zaken te veranderen.

Ik roep iedereen op……….. wel aandacht te geven aan alles voordat het te laat is.

Want eigenlijk horen we te leven in een paradijs maar doordat wij geen aandacht eraan spenderen  groeien onze kinderen op in een hel.

Alle groepen stap toch over jullie zelf opgelegde grenzen heen en laten we samen nu eens aandacht gaan geven aan alles wat nodig is.

Zodat het weer kleiner word en beheersbaar!

Laten we vanuit eigen persoon samenkomen op een vaste dag in de week.. ergens op een plein….. zodat we steeds meer mensen erbij kunnen krijgen…

Die allen vinden vanuit zichzelf… dat dit zo niet langer kan.

Laten we beginnen met ons voorstel: zondag 03 Augustes 2014, tijd 14.00 op plein Vredenburg te Utrecht.

Wij horen graag uw voorstel bij redactie@stopdebankiers.nl

via Stop de bankiers.

Photo by antonin_remond


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NWO Has 14 Eyes: Who They are & Their Next Big Move

Families en subsidies achter herstel op woningmarkt