in ,

Tijd voor wat ironie: Vluchtelingen op gammele bootjes of eigentijdse Vikingen?

Op een vluchtelingenboot voor de kust van Sicilië zouden moslims tien christenen in zee hebben gegooid. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica is aan boord ruzie ontstaan tussen aanhangers van de twee godsdiensten en liep dat zo hoog op dat verschillende Nigerianen en Ghanezen in zee werden gegooid. Vijftien opvarenden zijn in Palermo aangehouden op verdenking van moord, onder wie een jongen van zeventien. De verdachten komen uit Mali, Senegal en Ivoorkust. Het schip vervoerde minstens honderd mensen.

En veel mensen die op weer een boot zaten die zondag kapseisde in de Middellandse Zee, hadden ook geen schijn van kans om te overleven. Ze zaten opgesloten in het laadruim, vertelde een overlevende uit Bangladesh tegen het Italiaanse persbureau ANSA. Volgens hem waren er meer mensen aan boord dan tot nu toe werd gedacht. 950 Opvarenden die bijna allen verdronken zijn.

Ondertussen is het aantal  religieuze feestgangers vorig jaar dan ook fors gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. In 2014 meldden zich 29.790 vluchtelingen in , wat het grootste aantal in tien jaar tijd is. In 2013 klopten 16.477 asielzoekers aan, zo staat in het jaarverslag van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), dat donderdag is gepubliceerd.

De toegenomen instroom komt vooral door het grote aantal Syriërs dat zich meldde. Bijna de helft van de groep asielzoekers kwam daar vandaan. Ook vroegen er veel Eritreeërs asiel aan. En om al die asielzoekers onder te brengen is de capaciteit behoorlijk uitgebreid. Asielzoekerscentra die buiten gebruik waren, werden weer in gebruik genomen. Ook werden nieuwe azc’s geopend, soms in opmerkelijke locaties als het bungalowpark bij Speelstad Oranje van ondernemer Hennie van der Most.

Het Europese feest wereldfeest van verbroedering en onbaatzuchtige liefde…

Goedbeschouwd zijn alle mensen die in Afrika leven, wonen en/of werken zo arm als een kerkrat moskeerat, worden vervolgd, ontvoerd, verkracht, in het gevang geworpen of onthoofd. Kortom, zij komen allen in aanmerking voor de status van , dan wel economisch vluchteling binnen de EU. Maar hoeveel inwoners telt Afrika eigenlijk? Welnu, dat zijn er 1,1 miljard. Daar mag u eens over nadenken. Waar gaan we die laten?

afrika-7

(Onleefbaar en onbewoonbaar Afrika)

En nu leert de praktijk ons ook dat van alle EU-lidstaten met name Nederland hoog op het favorietenlijstje van deze fortuinjagers staat. Want het zijn natuurlijk ook fortuinjagers; men stormt bijvoorbeeld niet massaal naar de Oost Europese EU-lidstaten, naar Rusland of China in hun vlucht voor het leven. Nee, het is bijna of men een soort van levenslange vakantiebestemming heeft uitgezocht en daar dan ook koste wat kost zal aankomen. Want hij die zich het vege lijf wil redden gaat het maar om één ding: het lijf redden. Ongeacht op welke plek ter wereld dat leven gered kan worden. Slechts hij die andere intenties heeft zal expliciet kiezen voor Europa of liever nog, voor Nederland. Bovendien weten al die vluchtelingen 10.000 dollar op te hoesten voor de oversteek. Waar halen die uitgemergelde armen dat geld vandaan? De gemiddelde Europese bijstandstrekker kan hen dat niet nadoen.

vluchtelingen

(Bootvluchtelingen Foto: AFP)

Maar hoeveel van die fortuinjagers kunnen we dan hierdoor uiteindelijk gaan verwachten in ons land? Uiteindelijk een half miljard misschien? En wie gaat dat betalen? Draghi met zijn EUchemisten? En waar gaan we die arme stakkerds allemaal herbergen? Moeten de autochtone Nederlanders verplicht uit hun woningen worden gezet om plaats te maken voor die stumpers? Na de aller oudsten al eerder uit hun verzorgingshuizen gejaagd te hebben, zal dan nu de rest moeten volgen? Of moet ieder Nederlands gezin tenminste 1 ander (moslim)vluchtelingengezin opnemen? Verplicht?

Of moeten we misschien woontorens van 1km hoogte gaan bouwen in nieuw te ontwikkelen woonparken? Bij voorkeur in de centra van grote binnensteden zoals Amsterdam en Rotterdam omdat we hier nu eenmaal de allermeeste religieuze feestbeesten aantreffen?

Of moeten we beter grote ondergrondse wooncomplexen aanleggen omdat veel van de fortuin,- cq christenjagers,- toch al in het land van herkomst gewend waren in holen te vertoeven? En moeten we wellicht enorme zandvlakten als  woestijnen aanleggen ten faveure van onmetelijk grote Afrikaner- moestuinen? Moeten we een Nationaal Klijnsmapark in de Noordzee aanleggen? Tussen de windmolenparken?

Maar waarom weet men dan geen moestuin in Afrika aan te leggen? Zand genoeg!

walmart

Moeten er grote commerciële speciaalzaken worden opgezet alwaar deze half miljard meest zielige en desperate ‘nieuwe Nederlanders’ hun dagelijkse boodschappen kunnen doen? Een soort van Walmartwaarbij we moeten denken aan een onbeperkte  voorraad aan machetes, kapmessen, kalasjnikovs, en kromzwaarden? Aan korans en ISIS- vlaggen? Moeten er wellicht megavoetbalvelden worden aangelegd tussen al die giga- megawoontorens waarop 24 uur/dag met afgehakte hoofden een ‘balletje’ kan worden getrapt?

Maar alleen al op basis van de getallen betreft het wiskundig een schier onmogelijke taak om nog meer ‘vluchtelingen’ binnen te halen. Een doodlopende weg met de nadruk op dood. De dood die zo nauw verweven lijkt met de inheemse culturele gebruiken van de vluchtende instromers.

Moslims die op de vlucht voor het leven in uiterste wanhoop op bootjes springen en uit verveling nog even 10 Christenen vermoorden door ze overboord te gooien in de woeste zee. Nee, dan heb je precies de juiste EU mentaliteit. Zo hebben we er hier al veel meer gezien. Maar hoeveel zijn er nog niet gezien? 100.000? 200.000?

De Engelse premier Winston Churchill, we schreven er al eerder over, was de Britse staatsman die als premier van 1940 tot 1945 Hitler weerstond en daarmee een beslissende rol in diens ondergang als fascistenaanvoerder, en de geallieerde overwinning speelde. In zijn tweedelige werk The River War beschreef Churchill zijn visie op de gevaren van de invloed van de islam:

“Individuele moslims kunnen geweldige kwaliteiten hebben, maar de invloed van de religie verlamt de sociale ontwikkeling van haar volgelingen. Er bestaat geen sterkere regressieve kracht in de wereld. Verre van stervende, is de islam een militant geloof dat mensen wil bekeren. Het is al verspreid over geheel Centraal-Afrika, bij elke stap onverschrokken strijders voortbrengend, en ware het niet dat het christendom wordt beschut door de sterke armen van de wetenschap, de wetenschap waartegen het (de islam) tevergeefs heeft geworsteld, dan zou de beschaving van het moderne Europa kunnen vallen, zoals de beschaving van het oude Rome is gevallen”.

chirchill-3

Winston Churchill, de man die als Europees leider de moordende fascisten verdreef en Europa (mede) de vrijheid schonk: “…Islam in een mens, is als hondsdolheid in een hond…”

De hedendaagse EU politici denken daar kennelijk een slag anders over en spreken liever over ontheemden, vluchtelingen en hulpbehoevenden in een poging de geschiedschrijving te vervalsen door deze grootste westelijke leider, -volgens de officiële geschiedschrijving omschreven als vrijheidsstrijder die als geen ander Europa de vrijheid schonk,-  in flagrante tegenspraak te schofferen. Want hij die de grote Europese bevrijder van Wo2 durft na te spreken wordt in het modern Europa van vandaag vanuit rechtswege vervolgt en beschimpt als ‘fascist’. Maar wie is dan eigenlijk de fascist? Het antwoord is te triest en te weerzinwekkend voor woorden.

Binnen de EU sprak Helmut Schmidt, Duits econoom en politicus van de SPD (Duitse PvdA) en bovendien Bondskanselier in het Duitsland van 1974 tot 1982 de volgende woorden:

schmidt-2

“…Het was een vergissing dat wij begin 60er jaren gastarbeiders uit vreemde culturen ons land binnen haalden…”

En die kunnen Pechtold en Samsom, samen met hun consorten, toch maar mooi in de zak steken.

Schmidt kwam in 1953 in de Bondsdag, waar hij van 1967 tot 1969 fractievoorzitter van de SPD was. Van 1958 tot 1961 zat hij eveneens in het Europees Parlement. Verder vervulde hij diverse ministersfuncties waaronder die van defensie (1969 – 1972), (1972) en financiën (1972 – 1974), alvorens hij in 1974 bondskanselier van Duitsland werd. Dat ambt bekleedde hij tot 1982.

Een reagluurder op deze site sprak in relatie tot de ontwikkelingen binnen de EU al eerder over “De laatste dagen van Rome”. Wij sluiten ons hier volmondig bij aan.

schmidt

Maar als wij het toestaan dat de geschiedschrijving naar believen kan worden vervalst en willens en wetens niets willen leren van ervaringen uit het nabije verleden, indien wij blijven  volharden in de realiteit dat de antifascist van vandaag juist de fascist betreft, ja dan kunnen wij ons ook afvragen of de horden Afrikaanse bootvluchtelingen die Europa overspoelen, niet anders dan de stelende, rovende en moordende Vikingen van vandaag zijn, die wij kennen van weleer?

Lees verder via Vluchtelingen op gammele bootjes of eigentijdse Vikingen?.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weet u nog die uitgemergelde kindertjes: Aantal mobiele telefoons in Afrika stijgt razendsnel

Gooien met belastingpoet: Peperduur en prestigieus station Arnhem stort in