in , , , ,

Timmermans staat voor alles wat fout is en Nederland stemt massaal op hem

susannp4 / Pixabay

hoe is het in ‘s hemelsnaam mogelijk dat de PvdA gisteren de grootste is geworden? De PvdA – die nauwelijks nog bestaat, die op de grond ligt, waar ik notabene medelijden mee had – wordt waarschijnlijk de grootste partij van het land.

Steeds als je denkt dat je ervan af bent steekt het de kop weer op, maar deze winst kwam wel erg onverwacht. Al helemaal door hun aanvoerder Frans Timmermans.

Frans Timmermans staat namelijk voor alles wat fout is. Ik weet niet waar te beginnen om te vertellen hoe fout deze man is.

Zijn gelieg bij de Verenigde Naties tijdens die huilspeech over MH17, het bizarre mondkapjesverhaal, zijn ondemocratische move richting Brussel, alle beloftes waar hij er niet eentje van heeft waargemaakt daar, zijn gelik naar de islam, zijn pedante houding, het neerkijken op het volk, zijn haat tegenover nationalisten, het liegen dat hij uit een arbeidersmilieu komt en vooral zijn ongeëvenaarde narcisme maken hem tot de belichaming van wat er aan de Europese Unie niet deugt.

En Nederland stemt massaal op hem. Dus de enige vraag die ik me vandaag nog stel: wie is er nou gek?

Wat het antwoord ook is, het maakt me somber.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Een gelukkig feit is dat Timmermans ongevaarlijk is omdat hij geen capaciteiten heeft. De man slaat nog geen deuk in een pakje boter. Het is onbegrijpelijk dat NL hem heeft afgevaardigd maar werkelijk stuitend dat veel mensen op deze man hebben gestemd.
    Overigens maakt het niet zoveel uit: de EU wordt geregeerd door partijen achter de schermen. Die willen juist niet al te slimme mensen dicht in de buurt.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Het migratiefeestje begint: ’Sociale zekerheid moet fors worden versoberd’

VS geeft per ongeluk documenten vrij over elektromagnetische mindcontrol in FOIA-aanvraag