in

TISA, Bankiers verklaren wereldwijd oorlog aan bevolking, EU werkt mee

Onlangs, op 26 en 27 juni, in Genève, , werd de zevende ronde onderhandelingen afgerond tussen de bankiers en o.a. de EU over meer vrijheden en minder regulering. Het doel van deze onderhandelingen was de financiële dienstverleners meer macht te geven en te plaatsen boven individuele landen en regeringen. Zeven rondes aan onderhandelingen over het TISA verdrag zijn voltooid, er is door de zeer strenge geheimhouding bijna niets uitgelekt.

Het TISA, de Trade in Services Agreement, is, zoals u gister kon lezen, een handelsverdrag specifiek opgesteld door en voor dienstverleners. De bankiers zijn uiteraard de financiële dienstverleners waar dit verdrag specifiek voor gemaakt wordt. U weet ondertussen dat de bankiers al flink de macht hebben in het Westen, toch zijn er nog een aantal wetten en regelgeving waaraan ze moeten voldoen, niet voor lang meer.

De laatste restjes bescherming afbrokkelen

De laatste restjes samenleving beschermende regelgeving wordt nu als handelsbelemmering weggehaald middels het TISA verdrag, werkelijk een natte droom voor wereld veroverende bankiers. Dit verdrag is vergelijkbaar in zijn durf als het plan dat in 1910 werd bedacht op Jekyll Island, welke de commerciële bankiers de macht over de Amerikaanse geldpers gaven, of het Bretton Woods akkoord na de tweede wereld oorlog die de dollars van geldpers van die private bankiers omvormden tot een verplichte handelsvaluta. De reikwijdte en implicaties van TISA is minstens zo groot.

De omvang van het TISA-verdrag is namelijk wereldwijd. Ondertussen zijn al minstens 50 landen betrokken, zoals daar zijn: Australië, Canada, Chili, Chinees Taipei (Taiwan), Colombia, Costa Rica, Hongkong, IJsland, Israël, Japan, Liechtenstein, Mexico, Nieuw-Zeeland, , Oostenrijk, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Zuid-Korea, Zwitserland, Turkije, de Verenigde Staten en de Europese Unie, met haar 28 lidstaten Oostenrijk, België, , Cyprus, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, , , Frankrijk, Duitsland, , , Ierland, Italië, Letland, Litouwen omvat, , Malta, Nederland, Polen, Portugal, , Slowakije, Slovenië, , Zweden en het Verenigd Koninkrijk.  Met ook nog China en Uruguay die interesse hebben mee te gaan doen.

Het gaat over een grote diversiteit aan onderwerpen: TISA-akkoord zal verplichten om de pensioenvoorziening, gezondheidszorg, kinderopvang, postbedeling, media, watervoorziening, energieproductie en openbaar vervoer open te stellen voor buitenlandse bedrijven. Het TISA betreft internationaal handelen in diensten als: data diensten, bedrijfsdiensten, financiële dienstverlening, verzekeringen en dergelijke.

De handelsbelemmeringen, U dus, weg nemen

De onderhandelingen voltrekken zich ook buiten de speciaal voor handelspromotie opgerichte Wereld Handels Organisatie, omdat die organisatie te beperkend is! Wat daar in 2011 mislukt is, proberen de bankiers nu te realiseren buiten de Handelsorganisatie om, met dit TISA verdrag.

We zijn uiteraard op het punt aangekomen dat de kunstmatig door politici opgeworpen handelsbarrières wel al verdwenen zijn. Wat resteert zijn belemmeringen als mensenrechten, levensstandaarden en goed fatsoen. De bankiers zijn er nu dus wereldwijd op uit om uw leven significant te ontwrichten voor nog een paar miljard meer winst. En geen overheid kan met het TISA-verdrag ondertekend meer dwars liggen, uw levensstandaard heeft het nakijken ten opzichte van de winst van de bankiers. Nu is dat deels ook al zo, met de TISA is de macht van de bankiers volledig.

Lees snel verder via Lang Leve Europa!.

 

Photo by JSchueller2


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlanders delen spullen steeds meer en daarom wil de Belastingdienst geld zien

Gesteld op je privacy? Dan ben je voor de NSA een extremist