in

Titel EU-commissaris hernoemd wegens gekwetste vluchtelingen

Mediamodifier / Pixabay

Na veel kritiek wordt de functieomschrijving van beoogd EU-commissaris Margaritis Schinas in de nieuwe aangepast.

De Griek had als vicevoorzitter met de overkoepelende opdracht ‘Bescherming van onze Europese manier van leven” de taak onder meer het migratiebeleid te coördineren.

Dat wordt nu ‘Bevorderen van onze Europese manier van leven’. Er was direct kritiek op aanstaand voorzitter Ursula omdat zij met de titel de indruk zou wekken als een bedreiging te zien.

Onder meer de sociaaldemocratische fractie in het had in september geëist dat zij de functieomschrijving van Schinas zou wijzigen.

Fractievoorzitter Iratxe García heeft “na dagen van onderhandeling” te horen gekregen dat dat is gebeurd….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Burgers in de EU zien niet alleen de immigranten als bedreiging, maar ervaren in de praktijk dagelijks dat de immigranten niet passen in de Europese cultuur. Waarom sluiten de EU politici de ogen voor alles wat er gebeurt en willen zij niet weten van wat burgers en instituten dagelijks ervaren. Als 50 % van de gevangenen Marokkaan is dan is er toch iets goed fout? Als meisjes en vrouwen worden verkracht en lastig gevallen dan is er toch iets fout? Als aparte busdiensten moeten worden opgezet voor immigranten omdat deze mensen zich niet weten te gedragen dan klopt er toch iets niet? Vraag eens in ziekenhuizen hoe immigranten zich gedragen !!!! Als hele wijken ontstaan waar de politie niet meer door heen durft dan klopt er toch iets niet.
Deze mensen zijn analfabeet en komen uit een totaal andere cultuur die nog het meest lijkt op de wet van de jungle. Hoe denkt de EU dat ooit te veranderen als deze mensen dat niet eens willen en willen vasthouden aan hun eigen gebruiken en gewoonten. Integratie gebeurt gewoon niet. Dat weten we van de mensen die in de jaren 70 kwamen.
De kosten zijn gigantisch en moet volledig door de burgers worden gedragen terwijl de overheid de eigen burgers niet eens kan (of wil) helpen.

Het is moeilijk voorstelbaar waarom de EU zo blijft hameren om immigranten toe te laten.
Het heeft in ieder geval niets met humaniteit te maken want de EU heeft nog nooit iets voor de burgers gedaan.
De EU is ook niet gekozen door de burgers. Het is niets meer dan een criminele club die zich bevoegdheden toe eigent. Junckers weet dat hij fout is en vlucht in de drank !!!!

De enige reden die ik kan bedenken is dat de EU globalisten de cultuur van de EU landen wil breken en een faillissement bewerkstelligen zodat landen failliet gaan. De banken en multinationals zullen dan een EU regering voor stellen op hun voorwaarden. Een fascistische wereldregeringen met de burgers als slaven.
De camera’s hangen al overal …. en email en telefoon worden overal al afgeluisterd. De Stasi van Oost Duitsland is er niets bij vergeleken.
Gelukkig zien we nu dat de banken kapot gaan (Deutsche Bank met 250 triljoen schuld). Het kan niet lang uitblijven dat de hele EU onderuit gaat.

Wordt wakker mensen en kom in verzet. Schrijf de Tweede Kamer partijen aan en protesteer. Het land is van de burgers en de regering vertegenwoordigt de burgers. De burgers hebben het land met bloed, zweet en tranen opgebouwd en verdedigd met hun leven. Het gaat niet gebeuren dat criminelen het werk van eeuwen kapot maken. En het kan niet zijn dat de regering met een paar idioten dit land uit levert aan de EU criminelen.

Wilma De Jong-Schobbe
Antwoord aan  NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Ik had het niet beter kunnen verwoorden

Europa loopt helemaal vol met ILLEGALE migranten, inmiddels meer dan vier miljoen

Knotsgekke Time Magazine: ’Jesse Klaver is leider van de toekomst’