in

Toeval: Zoon Grapperhaus heeft baan bij het World Economic Forum

green and white typewriter on blue textile

is die man die weet dat lockdowns zinloos zijn en zich er zelf dan ook niks van aantrekt

Grapperhaus is ook de man die onschuldige vreedzame burgers die tegen de avondklok protesteren genadeloos in elkaar laat slaan om de agenda van het World Economic Forum te implementeren.

De zoon van deze Grapperhaus heeft een prestigieuze baan bij het World Economic Forum:

Voorheen werkzaam bij het Europees Octrooibureau, is Ferdinand nu een erkend thought leader en Forbes 30 under 30 ondernemer, alsmede lid van het Economisch Platform van de Gemeente Delft en een Digital Leader voor het World Economic Forum. Hij geeft regelmatig keynotes op conferenties over onderwerpen als disruptieve en compromisloze duurzame innovatie. Zijn bedrijf, dat de energietransitie via IoT verbindt met wellness, werd in 2014 Nederlandse start-up van het jaar, in 2015 Europa’s beste start-up en won in 2016 de World Postcode Lottery Green Challenge (€500.000).

Ferdinand doet iets met ‘energietransitie’ en compromisloze innovatie, dat nou net de kern van de ‘Great Reset‘ ten behoeve van de ‘groene’ agenda van het WEF is, dat zelfs al gedreigd heeft met klimaat-lockdowns als de ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Denemarken gaat snel digitaal coronapaspoort lanceren die voldoet aan de eisen van EU

Facebook-CEO Mark Zuckerberg neemt ‘anti-vax’-standpunt in, wat in strijd is met het beleid van zijn eigen platform