in , ,

Toevalligheden en tegenstrijdige berichten omtrent het coronavirus

Er zijn tal van verhaallijnen over de oorsprong van, en complotten omtrent het . Dit lijken tegenstrijdige berichten te zijn.

Het -drieluik van Janet Ossebaard die de 10 verhaallijnen over het Covid-19 virus in beeld brengt, geeft veel helderheid over de verwarring en verhulde zaken omtrent de pandemie.

De drie bondige video’s brengen de belangrijkste aspecten rond de corona-epidemie aan bod. Allereerst de officiële versie rond het ontstaan van het virus, dat afkomstig zou zijn van vleermuizen en overgesprongen zou zijn op de mens.

Janet Ossebaard vertelt in duidelijke Jip en Janneke-taal waarom deze verhaallijn ongeloofwaardig is. Ze maakt daarmee korte metten met de officiële verhaallijn van de Wereldgezondheidsorganisatie en de mainstream media.

In de andere verhaallijnen maakt ze melding van het streng beveiligde laboratorium in Wuhan, waar men experimenten deed met het coronavirus. Uit alles blijkt dat sleutelfiguren met nauwe banden met de farmaceutische , enorme financiële belangen hebben bij een pandemie. Dat heeft alles te maken met een -programma waar grote geldbedragen mee gemoeid zijn.

Een interessante connectie is ook de Lieber Research Group, die onderzoek deed naar nanobio-elektronica die via vaccinaties kan worden geïnjecteerd. De arrestatie van Dr. Charles Lieber betrokken bij het opzetten van een chemisch lab in Wuhan, lijkt dan ook alles behalve toevallig. Uiteraard komen ook Bill Gates en zijn belangen ter sprake. Janet deed bovendien onderzoek naar zijn genetische afkomst, met een schokkende en veelzeggende ontdekking. Dit plaatst de verschillende pandemische oefeningen en voorbereidingen voor een corona-uitbraak in een volstrekt ander daglicht.

Net zoals in haar “De val van de ,” gebruikt Janet een laagdrempelige manier van vertellen, biedt een helder overzicht, maar voegt ook interessante details toe. Daarmee maakt ze lastige thema’s heel toegankelijk, zowel voor ingewijden als voor het nog niet ontwaakte publiek. Deze videoserie is een must voor iedereen die alternatieve standpunten over de corona-pandemie wil onderzoeken die de mainstream media onbelicht laat.

> Bestel hier de uitgebreide documentaire “De val van de Cabal”.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Maatregelen coronacrisis massaal reddingsplan voor de bankwereld

Duitse inlichtingendienst: Turkije organiseerde migranten-rellen aan Griekse grens