in

Trap er niet in: Telegraaf lanceert nieuwe vaccinatie complottheorie

Men begint zich ernstig zorgen te maken omdat er steeds meer mensen in de gaten krijgen dat ze door het nemen coronavaccin ernstige risico’s lopen.

Omdat de Telegraaf er mede voor moet zorgen dat mensen wél massaal naar de spuit lopen, lanceren ze nu een nieuwe complottheorie.

Een teken dat het goed gaat met de bewustwording van mensen betreffende de coronavaccins is het feit dat mainstreammedia zich moeten vastklampen aan wanhopige verhalen.

Zo komt de Telegraaf maandag in een hoofdredactioneel commentaar tot de conclusie dat het de Russen zijn die de vaccinatiebereid van de bevolking ondermijnen. Dit, terwijl toch iedereen weet dat vaccinaties de weg uit de coronacrisis zijn.

Maar dan spreken ze zichzelf ook nog een keer tegen, want de reden dat de Russen de vaccins van Pfizer en dergelijke zouden ondermijnen is omdat ze zelf de markt willen veroveren met hun Sputnik vaccin.

En als klap op de vuurpijl doen de Russen dit allemaal door gebruik te maken van wat ze tussen aanhalingstekens zetten, de “alternatieve media”.

Bovenstaande toont aan hoe wanhopig ze zijn door met dit soort onzinnige verhalen te komen. Als je dan een complottheorie wilt lanceren doe het dan in ieder geval consequent. Of de Russen zijn tegen vaccinaties en gebruiken de alternatieve media in Nederland om dit te ventileren, of ze willen Pfizer en Moderna onderuithalen ten faveure van hun eigen vaccin.

En in dat laatste geval zou er dan in het complot geen rol zijn weggelegd voor de alternatieve media want die zijn over het algemeen tegen alle vaccins, inclusief Russische.

Maar, dat soort details mag de pret niet drukken. Waar het om gaat is dat het grote gehypnotiseerde publiek het woord Rusland ziet staan en dat roept een Pavlov reactie op. Dit, omdat ze inmiddels zo gewend zijn dat Rusland in de mainstream media van alles de schuld krijgt. Van MH17 tot het hacken van allerlei Westerse instituten tot het op een idioot opzichtige manier vergiftigen van eigen burgers, Rusland heeft het gedaan.

De Telegraaf is er voor het welzijn van de hooggeplaatste vrijmetselaars die de georchestreerde corona pandemie gebruiken als katalysator naar een door hen gewenste nieuwe wereldorde via de mantra “build back better”.

Later, als zal blijken dat het grootste vaccinatie-experiment uit de geschiedenis van de mensheid heeft geleid tot ook de grootste genocide uit de geschiedenis van die mensheid, zal ook …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Complot bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database, maar waarom?

De idiotie regeert: Kondigde Rutte3 nou grenscontroles aan?