in ,

Trump door Mueller vrijgesproken, democraten gaan Hillary slachtofferen, afleiding voor economische megacrisis

43235144685 3887dce19d trump clinton

Na een 675 dagen durend onderzoek heeft speciale aanklager Robert Mueller in zijn slotrapport moeten erkennen dat er geen enkel bewijs is gevonden dat president Trump en zijn team hebben samengespannen met Rusland. Er komen geen nieuwe aanklachten, en die er al lagen –tegen voormalige medewerkers van Trump- hebben niets met Muellers oorspronkelijke missie te maken om Trump hoe dan ook schuldig te verklaren.

Nu hij compleet gefaald heeft is de grote vraag wat er gaat gebeuren met Hillary Clinton, de topcriminele Democraat achter de schermen die het hele establishment in Washington met chantage en afpersing zover kreeg om het nu afgesloten neponderzoek te beginnen.

‘Russiagate’ is één grote hoax gebleken, zoals ook wij van meet af aan al schreven. ‘Iedereen met drie werkende hersencellen wist dat alles naar Hillary Clinton leidt,’ schrijft analist Tom Luongo. ‘Muellers onderzoek was vanaf het begin opgesteld om iets uit niets te creëren, en dat is wonderwel gelukt.

Het was zo effectief dat het hele land er twee jaar lang door verlamd was… en dat allemaal omdat de elite, ik noem ze ‘de Davos Troep’, weigert te accepteren dat de volken niet langer in hun leugens over de voordelen van hun neoliberale globalistische agenda geloven.’

‘Russiagate was pure wraak, maar faalde jammerlijk’

Hillary Clinton had als president leiding moeten geven aan het opheffen van de onafhankelijkheid en soevereiniteit van het Westerse blok door dit ondergeschikt te maken aan de VN. Daarmee zou het laatste beetje soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht van de Amerikanen en Europeanen worden vernietigd, en totaal in handen komen van dat kleine elitaire clubje totalitaire globalisten in Washington, New York en Brussel.

Het liep anders. Hillary faalde jammerlijk, en zette uit pure wraak en haat de ‘Russiagate’ hoax in elkaar om haar overwinnaar alsnog kapot te maken. Zo probeerde ze Trump nog voordat hij in het Witte Huis zat te ondermijnen en hem te beschuldigen van wat ze zèlf had gedaan, namelijk samenspannen met de Russen en Oekraïners. Toen Trump eenmaal officieel president was maakte ze het haar dagtaak om zoveel mogelijk politici en medewerkers met chantage en afpersing tegen hem op te zetten.

Tegelijkertijd gaf ze de almaar grotere schade aanrichtende progressieven (linksgroenen en Marxisten) nog meer steun dan ze al deed, en zette ze hen ertoe aan om de politieke en maatschappelijke stabiliteit verder te ondermijnen (eenzelfde proces is in Europa en ook Nederland gaande). Het Amerikaanse volk moest hoe dan ook worden gepolariseerd en tegen elkaar worden opgezet.

‘Hillary toonbeeld van afgunst, had voor wolven moeten worden gegooid’

‘Hillary had na haar falen voor de wolven moeten worden gegooid,’ vindt Luongo. ‘Als je zó erg mislukt en anderen zóveel geld hebt gekost, dan verlies je meer dan enkel je fondsen. Dit laat zien dat Hillary zoveel smerigheid over alle betrokkenen weet, dat die allemaal met haar meewerkten omdat zij anders met haar ten onder zouden zijn gegaan.’

‘Hillary is het toonbeeld van afgunst,’ vervolgt de analist. ‘Ze wil wat Trump heeft: het presidentschap. En daarvoor was ze bereid om hem helemaal af te breken, ongeacht hoeveel schade dit zou veroorzaken. Ze is erger dan The Joker uit Batman… Ze haat ons om wie wij zijn en om wat wij haar niet willen geven. Het was deze vijandigheid die haar ertoe bracht om met het masker van een engel de hele wereld te chanteren.’

Belachelijke Russiagate als nachtkaars uitgedoofd

Russiagate was vanaf dag één ‘een onhoudbaar en belachelijk verhaaltje, dat nu als een nachtkaars is uitgedoofd. Heel veel mensen zijn nu boos, verward en bang. Mueller dacht dat hij alleen maar hoefde te vertrouwen op corrupte mensen, en hen met alles kon bedreigen om hen tegen Trump op te zetten… Maar het werkte niet. Uiteindelijk bleven Paul Manafort, Michael Cohen en Roger Stone overeind of pleegden meineed, waardoor het hele plan in duigen viel.’

Politici Amerika en Europa zullen eigen hachje redden

Luongo ziet in zowel de VS als Europa de trend dat politici, zodra het er echt om gaat spannen, uiteindelijk hun eigen carrière voorrang boven alles zullen geven. ‘Reken altijd op de ijdelheid van politici. Als ze worden getest zullen ze altijd egoïstisch handelen. Mueller zou dit als leider van Russiagate ook gaan doen als hij niemand zover zou krijgen Trump te verraden.

‘Met zijn rapport zonder nieuwe aanklachten redt hij zijn reputatie voor de toekomst, en is Hillary’s chantage waardeloos geworden. Omdat Russiagate haar als architect heeft aangewezen zijn ze niet meer bang voor haar… De progressieven zijn met een zandstraler beroofd van hun valse hoop. Zodra ze het niet meer kunnen ontkennen zullen ze zullen gekrenkt en boos zijn, en uit zijn op bloed. Iedereen die werd gechanteerd om met deze idioterie mee te doen zal een deal sluiten om zijn eigen hachje te redden… en Trump zal als president herkozen worden.’

‘Democraten geen schijn van kans, Hillary wordt geslachtofferd’

De Democraten maken in zijn ogen op dit moment namelijk geen schijn van kans tegen Trump. Ze hebben zich compleet te kijk gezet en maken zich almaar ongeloofwaardiger door extremistische randgestoorde fanatici zoals de ‘Democratische Socialist’ (= linksgroene Marxist) Alexandra Ocasio-Cortez te omarmen.

De Deep State en de ‘Davos Troep’ zijn wederom ontmaskerd, constateert Luongo. Als ze nu niets met iets heel dramatisch komen dan zal de aanzwellende golf van het door hen zo verafschuwde ‘populisme’ hen wegvagen.

In Amerika zullen er na de Russiagate hoax in ieder geval koppen moeten rollen. ‘Partner in crime’ Barack Obama wordt te goed beschermd door zijn mensen, en Comey en McCabe zijn niet belangrijk genoeg. Wie blijft er dan over? Hillary Clinton. ‘Haar chantage heeft uiteindelijk hiertoe geleid… Hillary wordt geslachtofferd. Het grote project, de oprichting van een transnationale superstaat, is namelijk belangrijker dan één persoon. Hillary is vervangbaar.’

Genoeg afleiding voor naderende storm?

Luongo concludeert dat het laten vallen van Hillary de enige optie voor de Democraten is om iets van hun geloofwaardigheid te herstellen. ‘En nu maar hopen dat dit schouwspel voldoende brood en spelen is om het volk af te leiden van de echte storm die op ons afkomt.’

En daarmee bedoelt Luongo de financieel-economische megacrisis die het Westen gaat treffen, en die aan alle linksgroenliberale klimaatluchtfietserijen permanent een einde zal maken, omdat alle getroffen landen en volken hun overgebleven schaarse middelen zullen moeten aanwenden om te kunnen overleven.

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Photo by D’oh Boy cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gasmeter

U wil van het gas af? Dat kost u € 617 aan afsluitkosten

financiering 1553521203

Geheime financieringen door multinationals is voor Brussel geen probleem