in ,

Turkije steunt IS, Brussel blijft groot voorstander toetreding Turkije tot EU. Snapt u het nog?

De Turkse autoriteiten en regeringsgezinde academici hadden het de afgelopen dagen druk met buitenlandse reizen om de buitenwacht ervan te overtuigen dat Turkije de Islamitische Staat (IS) niet heeft gesteund. Een aardige poging, maar de belangrijkste buitenlandse mogendheden zijn allerminst overtuigd.

Want naar Washington, Londen en Brussel reizen en daar verklaren dat Turkije de IS nooit geholpen heeft, is een leugen die zelfs de Turken niet geloven. Afgezien van de bewijzen die buitenlandse inlichtingendiensten hebben verzameld, is er voldoende bewijs gepubliceerd door internationale media.

Hoewel de duistere relatie tussen Turkije en de IS glashelder is, denken de Turkse autoriteiten dat westerse waarnemers stom genoeg zijn om hun sprookjes te geloven.

En als er al geen sluitend bewijs is van Turkse banden met IS-achtige terreurorganisaties, dan zijn de rechtbankgetuigenissen van de chauffeurs van de munitietransporten naar overtuigend genoeg om aan te tonen dat Turkije al-Qaeda-achtige extremisten in Syrië steunt.

Zo getuigde de vrachtwagenchauffeur L.K., die gearresteerd werd terwijl hij negenduizend mortiergranaten vervoerde, in 2013 in Adana: ”Ik vervoerde vaker zulke ladingen die ik dan aan de grens op een politiebureau uitlaadde. De lading behoorde niet aan het Turkse nationale leger.” Naar aanleiding van de getuigenissen van de chauffeurs stelde de rechtbank in Adana dat de ladingen vervoerd werden in de richting van een al-Qaeda-kamp.

Toen en de munitietrucks aan de grens bij Reyhanlı aanhielden, claimden de Turkse autoriteiten dat de trucks hulpgoederen vervoerden voor Turkmenen in Syrië. En dat is voor elk weldenkend mens te belachelijk voor woorden.

via Zaman Vandaag.

Foto via Ministerie van Buitenlandse Zaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

TURKIJE STEUNT IS.

Bijna iedere dag bereiken ons berichten dat de macht van de Islam in Turkije enorm aan het toenemen is. Dit ondanks het feit dat de AK partij van Erdogan lange tijd als gematigde moslim organisatie door het leven is gegaan. Ze hebben dit imago zo zeer naar voren kunnen schuiven dat zelfs de EU en VS er in trapten…

Het gaat hierbij om een organisatie die bezeten is van wereldmacht en de Islam als een handig voertuig gebruikt om haar doelen te bereiken. En ook deze bloedlinke club heeft er een handje van buitenstaanders zand in de ogen te strooien. Steeds word benadrukt dat de AKP en IS tegenstanders zijn. Weer een mythe die in leven wordt gehouden om de aandacht af te leiden van de Islamisering van Turkije.

Intussen gaat het nog verder en worden er leidende leden van IS opgeleid door de Turkse geheime dienst die ook in Nederland actief is. Speciale eenheden van Turkse leger trainen de IS strijders..Deze moordenaarsbende heeft een groot aantal levens op haar geweten, vooral onder Koerden. Als onderdeel van de staat werd IS ingezet tegen de Koerden.

Turkse islamitische partij AKP bestaat uit de Soenitten/ Salafisten en steunt IS. AKP als een gevaarlijke partij, is een implementatie van Moslim Broederschap en HAMAS in Turkije. IS, AL-NUSRA, Morsi en Hamas zijn nu de beste vrienden van Turkije. Turken zijn een grote voorbeeld van de onderdrukking en barbarisme. Navo heeft Patriots in Turkije neergezet om de Turken te beschermen, terwijl de Turken zelf alles doen om IS te steunen. Dat laatste is overigens ook bevestigd door terugkerende Jihadisten.

Eeuwenlang waren de Balkan, zuid en Oost Europa slagvelden met ontelbare slachtpartijen onder leiding van Soenitische jihadistische turken. Zelfde proces wordt nu onder leiding van IS hervat!

Turkse president Erdogan staat nog steeds achter IS. Aanvallen op de Koerden in Irak en Syrie worden door de Turkse officieren en geheime dienst gecoördineerd.
Zonder Turken waren de successen van IS niet mogelijk!
TURKIJE EN ISLAM!

Turkse leider Erdogan pocht nu al dat binnen tien jaar een op de twee Europeanen moslim zal zijn door migratie, hoge islamitische en lage Europese vruchtbaarheid en gedwongen bekeringen (IS ideologie!). 

Voor de Turken, import uitstoot naar EU landen, dubbel nationaliteit, extra privileges in de gastlanden en moskeebouw is levensbelang! Om continuïteit van hele proces te waarborgen, betaalt Turkije de corrupte politici in EU landen…!

Onder leiding van islamitische machthebbers, door het houden van hun Turkse nationaliteit (dubbel nationaliteit) blijven zij onderworpen aan Buitenlandse islamitisch overheden en staatsambtenaren (imams). Uitstoot zelf verzet zich tegen ieder norm van gastland en volgt de opdrachten van herkomstland…

Imams, de moslimfundamentalisten, zijn buiten hun kennis van de koran en de overleveringen in feite ongeletterd, zonder enige kennis van een westerse samenleving en cultuur, verkondigen ze alleen de islam en bevorderen het isolement van moslims, de segregatie en ondergang van ons samenleving. 
De Turkse export uitstoot in Europa dreigt uit te draaien op de aanhechting van Europa bij het islamistische Turkije. De miljoenen in Europa levende Turken zijn de vijfde colonne van het 77 miljoen inwoners tellende land. De Turkse leider Tayyip Erdogan eist nogmaals van de in Europa wonende Turken, dat ze de Turkse en islamitische cultuur in ere blijven houden…’. Turkije koloniseert Europa voor de islam… 

Desondanks beschouwen Nederlandse autoriteiten, ministers, Kamerleden, burgemeesters en wethouders, deze imams en andere moslimleiders als de juiste informatiebron als basis voor hun beleid. Daar wordt ze verteld dat de islam juist een heel gematigde, vreedzame en zachtmoedige godsdienst is, het enige middel om te komen tot een harmonische multiculturele democratische samenleving. Mohammed zei immers dat oorlog list en bedrog is. Geen van deze autoriteiten neemt de moeite om de koran en de hadith te lezen en een eigen mening te vormen. 

De moslim die net binnen komt kan zich buiten de islamitische gemeenschap nergens mee identificeren. Ze gaan meteen naar de moskee voor een grondige hersenspoeling… Daar reciteren zij weer de koran met alle verboden om de waarden van gastland te accepteren. Zij worden vanaf het begin als vijand georganiseerd!

Turken hebben veel ervaringen met de massaslachtingen, etnische zuiveringen, genocides etc… Huidige strategie van IS is juist een kopie van de Turkse praktijken.
IS heeft niet alleen de oude officieren van Saddam Hossein georganiseerd, maar ook Turkse geheime dienst en ca. 2 000 Turkse officieren werken samen met de IS strijders.

Turkse geheime dienst,MIT die ook in Nederland actief is, geeft leiding aan de militaire operaties, vooral tegen de Koerden. Turkse organisaties onder leiding van geheime diensten zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen.

Turkije als Trojaanse paard in NATO, geeft de belangrijkste informatie door aan IS.
IS heeft nu toegang tot de kritische inlichtingen via de Turken, IS is dankzij de Turken een grote macht geworden.Turken hebben een eeuwenoude geschiedenis van bezetting, onderdrukking en genocide van dozijnen volkeren en naties.
Turken rukken ook in Nederland op…Toenemende islamisering zet automatisch druk op de vrijheid en democratie die we in Nederland hebben en je hoeft geen profeet te zijn om te zien dat dat tot problemen gaat leiden.
Turken zijn een grotere bedreiging dan IS zo onderhand!

Er is geen andere mogelijkheid dan het volledig stoppen van de instroom uit islamitische landen. Het hele sociale verzekeringssysteem is al bezweken onder de miljoenen uitkeringstrekkers in dit kleine land plus alle kosten voor huisvesting, onderwijs en onbetaalde ouderdomspensioenen en noodzakelijke stedenbouw voor de door immigratie nog steeds toenemende bevolking. 

Geloof u nog steeds in de overheid lees dit dan NIET: De klusjesman

Nou zeg: 7 Nederlandse banken mogelijk betrokken bij belastingontwijking