in

Turkse Coup: “Allahu akbar” brullende kudde Turken zet boel op stelten in Rotterdam.

Dat zouden wij Nederlanders zo eens moeten doen, het land was te klein en dit wordt eenvoudigweg geaccepteerd.

Aboutaleb, de opper kamelendrijver van Rotterdam hoorde je niet toen duizenden Turken voor het Turkse consulaat in Rotterdam hun steun betuigde aan dictator terwijl ze het Turkse volkslied zongen en “” aan het brullen waren als een ware kudde onderontwikkelde moslims.

De Turken gingen de straat op als reactie op de coup in alwaar er een poging werd ondernomen om dictator Erdogan af te zetten.

Wegens deze spontane demonstratie werd door de plaatselijke veldwachters de Westblaak en het Churchillplein afgezet.

 

Stelt U zich eens voor dat we morgen spontaan een demonstratie in Rotterdam gaan houden om de Armeense genocide slachtoffers te herdenken. Dat we roepen dat EU marionet deze genocide openlijk moet erkennen en  het ontkennen van deze genocide strafbaar moet stellen. Hoe lang denkt U dat deze demonstratie gaat duren?

De Turken mochten hun volkslied brullen en van premier Rutte eisen dat hij afstand gaat nemen van de coup. De Turken lieten voor alle duidelijk ook nog horen hoe ze over de islamitische terreur dachten door massaal “Allahu akbar” uit de strot te persen.

‘Sfeer impressie van een rondrijdende Rotterdammer’

is verwijderd

 

De Nederlandse pers was niet zo geliefd zo werd een cameraploeg van onze staatsomroep aangevallen en kreeg een cameraman klappen van de dictator Erdogan fans.

Een gemiste kans, waar was het leger? Een snelle spontane oefening als reactie op een spontane en dus illegale demonstratie.
Wanneer al deze Turken zich meer Turk voelen dan Nederlander dan is het toch heel eenvoudig : Wegwezen naar Turkije dan met je “Allahu akbar”.

Ben je voorstander van een dictator dan ga je maar lekker leven onder een islamitische dictatuur in Turkije en niet hier.

 

Lees verder via Bron: Gedwongen Rechts

Photo by Iqbal Osman1 cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slaven gezocht en gevonden, waar is de nooduitgang?

Het CBS en de rooskleurige exportcijfers