in

Turkse media: “Weer een false flag, CIA zit achter aanslag op vliegveld Istanboel”

Eind vorige maand werd de luchthaven Atatürk in Istanboel getroffen door een aanslag waarbij in totaal 47 mensen om het leven kwamen. De aanslag is nog altijd niet opgeëist, al wijzen de Turkse autoriteiten wel naar terreurgroep IS.

Verschillende Turkse kranten schrijven dat de achter de aanslag zit. “De CIA zat achter de aanslag!” kopte de krant Yeni Akit. En in de krant Takvim verscheen een opiniestuk met de titel ‘CIA en alweer een false flag’.

Columnist Ergun Diler schreef dat ook de aanslagen in Boston, Parijs en Brussel zijn uitgevoerd door mannen die connecties hadden met de CIA. Hij verwijst naar experts die gezegd zouden hebben dat ‘Turkije een bolwerk van de CIA is, waar de inlichtingendienst vrijwel iedere dag een aanslag kan uitvoeren’.

Toyota

Diler stelt dat drie landen – Turkije, Frankrijk en Rusland – moesten boeten omdat ze waren opgestaan tegen de Verenigde Staten. Ook diverse andere Turkse media geven de VS en met name de CIA de schuld van de aanslagen. Ook suggereren ze dat IS een pion is van imperialistische krachten.

Op 30 juni schreef Ali Karahasanoglu een stuk in de krant Yeni Akit met de titel ‘Wie de splinternieuwe Toyota’s aan IS heeft gegeven is de dader’. Hij concludeert dat de pick-ups bewijs zijn voor Amerikaanse betrokkenheid en dat IS slechts een pion is.

Hersenspoeling

Op dezelfde dag schreef een andere columnist van Yeni Akit, Mehtap Yilmaz, een stuk waarin ze stelt dat IS een project is van de Mossad en de CIA. Haar collega Ahmet Varol schreef een column waarin hij beweert dat IS is opgezet en wordt gebruikt door imperialistische krachten om moslimgemeenschappen van binnenuit te vernietigen.

De krant meldde ook dat IS rijke kinderen op dezelfde manier hersenspoelt als de CIA. Bij het artikel stond een foto van een IS-strijder met een dure uitrusting, niet om te vechten, maar om te rekruteren.

Hoewel de Turkse autoriteiten naar IS wijzen, stellen pro-regeringsmedia opvallend genoeg dat de CIA achter de aanslag zit.

Lees verder via Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden
Roo
4 jaren geleden

Vanaf 9/11 dezelfde groep -door 2 geheimdiensten -uit 2 landen

..
4 jaren geleden

.
Bekende Schurkenstaten zitten achter alle aanslagen De zondebok is bekend

nias
4 jaren geleden

Erdogan zou de banden met de VS moeten herzien De US is niet te vertrouwen.

man
4 jaren geleden

banden met de 2 schurkenstaten _de US en Israel verbreken

Jaap
4 jaren geleden

er komt steeds meer shit over de Eu.
De Elite heeft de doos van pandora open gewrikt

,.
4 jaren geleden

..

Gorbatsjov: ‘NAVO is escalatie van koude naar hete oorlog aan het voorbereiden’

Brussel heeft nieuwe taak: Onheilspellende boodschappen en angst aanwakkeren