in ,

Turkse regering dreigt met Rusland te bezetten in slechts 7 dagen

De spanning tussen Turkije en staat op het punt te escaleren tot een full-blown conflict. Turkije is niet langer bereid om het gedrag van Rusland te tolereren.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Cavusoglu verklaarde: “Wij roepen Rusland, dat een van onze belangrijkste handelspartners is, rustig te blijven, maar we zeggen ook dat ons geduld beperkt is.”

“Sinds de crash van de Su-24 jet, heeft Rusland elke denkbare gelegenheid om Turkije te ondermijnen aangegrepen.”

“Uiteraard gedraagt mijn regering zich als een volwassen en ervaren regering, maar ons geduld heeft grenzen.”

“Geconfronteerd met de Russische inspanningen, hebben we geen , geen berouw. Wij handelen met mate, om onze relaties terug naar normaal te brengen.”

Echter, indien nodig, verzeker ik u, dat wij Rusland kunnen innemen in minder dan zeven dagen met de NAVO en onze regionale bondgenoten, “waarschuwde hij.

De spanning tussen Rusland en Turkije is geëscaleerd sinds het neerhalen van het Russische Su-24 vliegtuig door de Turkse luchtmacht.

Lees verder bij de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adem
5 jaren geleden

Turkije kan u ook gewapende drones produceren

Turkse staatsbedrijf Turkish Aerospace Industries heeft vandaag zijn eerste schiettest succesvol afgerond op 5 kilometer hoogte en op 8 kilometer afstand met de drone Bayraktar TB2.

http://forums.hababam.nl/showthread.php?t=194478

allah snackbar
Antwoord aan  Adem
5 jaren geleden

hahahahahaha hoor die vieze stinktruk met: wij zullen Rusland in zeven dagen bezetten. de Russische Beer zal de Turkse Kalkoen, in een paar dagen met huid en haar opvreten, en wordt tegelijkertijd ook Istanbul eventjes veroverd. dus hou je bek zielige Turkse moslimtuig, het einde van Turkije is nabij.

Frits
5 jaren geleden

.
Het gehele luchtruim tot ver daarbuiten -ligt onder schot. En Turkije hoeft niet op hulp te rekenen. Daar is al rekening mee gehouden. Is economisch ook veel te riskant voor Europa. De hulp aanvoer naar dit gebied is kwetsbaar. En niemand die het risico aandurft op die zuidflank. Ook dit deel ligt intussen onder schot – via middelrange raketten. Iedereen moet zich koest houden.

5 jaren geleden

Dit is een lachertje Want als Rusland aanvalt zijn ze zo van de wereld gevaagd !!!!1

Rick
5 jaren geleden

Typisch staaltje van Turks gebazel… Ga je gang, maak Poetin gek en de IS is gelijk 1 van haar grootste inkomens kwijt met al die gejatte olie uit Syrie die de Turkse presidents zoon koopt. Helemaal prima van de Turken, graag morgen beginnen, dan wordt het pas echt kerst !

Roger Wagemans
5 jaren geleden

Wie het vuurtje aanstookt moet op de blaren zitten. Turkije rekent zich rijk. Ze zullen Rusland zeker niet gaan bezetten in 7 dagen (ook niet met NAVO). Dat is het begin van een eind. Ze moeten eens een toontje lager zingen, want Turkije is echt geen heilig boontje

erfwachters
5 jaren geleden

Turken zijn groot smoelen en zoals elke moslim leugenaars en dieven ,als je een moloch zoals Rusland treitert is het zeer snel over,Poetin staat binnen de week aan het uiterste zuidelijk punt van Europa ,de NATO is een clubje links politiek benoemde nitwits zonder slagkracht ,het eindresultaat is nu al bekend , de Turken willen dat Poetin Europa aanvalt ,hebben zij minder werk.

Norman
5 jaren geleden

Dit allemaal doet me denken aan aan België. Zij hebben ons, nederland ook in 1 dag bezet.

Rick
Antwoord aan  Norman
5 jaren geleden

Ja maar dat België conflict bracht ons enkel betere friet toch ?

5 jaren geleden

De Turken hebben vroeger landen bezet maar zijn overal weer uitgetrapt. Beter een wat minder grote bek tegen een wereldmacht.

Rick
Antwoord aan  Nico Kleijn
5 jaren geleden

Kon wel eens een heikele situatie worden aangezien er nogal wat Moslims in Rusland wonen maar da’ s Poetin zeker niet en als die laatste opdondert is het ook niet erg voor ons… Win-win situatie zou ik zo denken want de NATO gaat echt Erdogans zoon Bilal z’n illegale olietransactie kastanje niet uit het vuur halen en die kleine nijdige dwerg uit Rusland kunnen we ook missen als kiespijn want dan komt onze bloemenexport weer op de rit en wie weet goedkoop gas…

Frits
Antwoord aan  Rick
5 jaren geleden

Die bloemenexport komt wel weer op gang als je de sancties opheft.
Sancties zijn economisch voor iedereen slecht.

Warfair
5 jaren geleden

Rusland heeft een wapen waar de Americanen bang voor zijn , niet te zien op radar en als zij willen kunnen zij amerika en europa terug brengen in de stenentijd perk ,het gelul van Europa en america en het heulen met de moslims zullen zij zwaar voor betalen !

5 jaren geleden

Ik zeg alleen dit,…….De wereld is al naar de klote ,….wij zijn daar schuldig aan en dit alleen maar vanwege gemak en hebzucht,….bid maar dat het geen oorlog word tussen de Russen en de Turken.
mocht dit wel zo zijn dan kan de natuur dat zeker niet meer aan en zal de wereld zeer snel onbewoonbaar worden voor velen van ons.
laten de mannen nu eens stoppen met dat zielige ik heb een grotere lul als jij mentaliteit en eens nadenken over radicaal de waarheid zeggen om een eenheid te creëren die in staat zal zijn om alles wat moet gebeuren om de wereld te redden ook zal kunnen realiseren.
Weer zoveel geld naar oorlog industrie?????? zijn jullie echt helemaal ziek in je boven kamer?? Zoveel geld,……..gebruik dat om gelijkheid te verwezenlijken,…om ervoor te zorgen dat we geen kolen of andere verontreinigende grondstoffen meer hoeven te gebruiken om ons warm te houden en of te vervoeren .
Zet ze maar tegen elkaar in de ring,..zij zijn boos op elkaar dus vecht het maar uit in de ring met een scheidsrechter erbij….en de winnaar krijgt wat hij vraagt.Lijkt mij een betere en eerlijkere oplossing in plaats van bommen op burgers.

geweten
5 jaren geleden

In de tweede wereld oorlog, werden al alleen de huizen van de burgers gebombardeerd.
De grote fabrieken van oa Krupp, Henshel enz. werden bijna altijd gemist.
Hier zie je dat nog steeds het grote kapitaal regeerd en de massa in de maling genomen wordt.
Ik ben blij dat het hier wel vermeld wordt en hoop dat nog veel meer van de waarheid openbaar gemaakt zal worden in de komende tijd.
Ook wordt het tijd dat het spelletje van de Turken om Europa te chanteren openbaar wordt.

Frits
Antwoord aan  geweten
5 jaren geleden

Als je niets meer kan bombarderen of vernietigen – maak je met name de VS compleet failliet -en vallen er overal grote banken om, zoals JP Morgan Chase en Goldman Sachs. Dan creëer je vanwege die faillissementen weer een enorme werkloosheid -etc. etc. En het gehele gedonder begint opnieuw. In ons geldsysteem zit een enorme weeffout ‘welke eens in de ongeveer 70 jaar tot een crisis of oorlog lijdt. Oplossing Geldsysteem zoals de huidige afschaffen of onaantrekkelijk maken -en een ander Betaal-systeem invoeren – “zonder woekerrente”

niko
4 jaren geleden

7 dagen ahahahahahahahah

VS piloten krijgen bevel om de isis olie konvooien richting Turkije te negeren

Verkiezingen in Spanje: het einde van een politiek tijdperk