in , , , ,

Twee grote internationale onderzoeken: 7 miljoen volwassenen willen naar Nederland emigreren, kinderen dus niet meegerekend

wow 1544565877
Lars_Nissen_Photoart / Pixabay

Slechts 1 op de 10 Europeanen wil meer immigratie, meer dan de helft wil minder – Gallup Research: Ruim 750 miljoen mensen willen emigreren naar vooral Amerika en Europa – Kwart van totale bevolking Noord Afrika (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) wil naar Europa, waar 21% juist zelf wil vertrekken.

Door de ondertekening van het VN migratiepact van Marrakesh door de regering Rutte kan het de komende jaren wel eens flink drukker worden in ons landje. Uit internationale onderzoeken van de gerenommeerde bureaus Gallup en Pew blijkt namelijk dat 1% van de mensen die zeggen te willen emigreren naar Nederland wil.

Dan hebben we het over 7 tot 7,5 miljoen volwassenen, kinderen dus niet eens meegerekend. Ruimte zat, lijken ze in Den Haag te denken, gezien er in onder andere het Groene Hart, op de Veluwe en Sallandse Heuvelrug, in het IJsselmeer, de polders en in Zeeland meer dan genoeg open (natuur)gebieden zijn die er klaarblijkelijk om smeken te worden volgebouwd.

En anders kunnen we natuurlijk ook de bestaande steden en dorpen volplempen met hoge flatgebouwen.

Slechts 1 op de 10 wil meer immigratie, meerderheid is tegen

Toch blijkt bepaald niet iedereen dit globalistische visioen van onbeperkte immigratie te delen. Uit een groot internationaal onderzoek in 27 landen verricht door het bekende Pew Research blijkt dat het aantal voorstanders van meer immigratie in alle landen juist zwaar in de minderheid is.

In Europa, waar ook Nederland onderzocht werd, wil gemiddeld slechts 1 op de 10 meer migranten binnenhalen. 35% wil dat het blijft zoals het nu is, en ruim de helft, 51%, wil juist minder immigratie of daar zelfs helemaal mee stoppen. Desondanks hebben veel Europese regeringen, zoals bekend ook die van premier Rutte, hun handtekening gezet onder een Pact waarin letterlijk staat dat nog veel meer immigratie ‘onvermijdelijk, wenselijk en noodzakelijk is’.

Wijd verspreide volksopstanden tegen de elite zoals in Frankrijk lijken op den duur dan ook niet te kunnen uitblijven.

In Griekenland, dat via Turkije een enorme stroom ‘Syrische’ migranten te verwerken heeft gekregen, wil maar liefst 82% minder of helemaal geen immigratie. Ook in Hongarije (72%), Italië (71%), Duitsland (58%) en Zweden 52%) is een meerderheid ronduit tegen. In Nederland wil 39% minder migranten en vindt 49% dat het zo moet blijven zoals het nu is.

Slechts 10% van de Nederlanders wil meer immigratie, wat precies het gemiddelde van de in de EU onderzochte landen is.

Ook buiten Europa weinig voorstanders van migranten

Ook buiten Europa blijkt slechts een kleine minderheid voorstander te zijn. In Azië is Japan het enige land waar er minder tegenstanders (13%) dan voorstanders zijn (23%). Het zal weinig verbazing wekken dat de meeste tegenstanders in Israël (73%) en Rusland (67%) leven, maar ook in Argentinië (61%), Zuid Afrika (60%) en Kenia (60%). Opvallend is dat in de VS maar 29% minder immigratie wil, tegen 24% meer. Mogelijk ligt het aan het veel strengere beleid van president Trump dat 44% tevreden is over hoe het nu gaat.

750 miljoen mensen willen emigreren naar Amerika of Europa

Wereldwijd leven 258 miljoen mensen niet in het land van hun geboorte, een record. In 1990 was bedroeg dat aantal nog maar 153 miljoen. Volgens de collega researchers van Gallup willen meer dan 750 miljoen mensen emigreren naar met name Amerika en Europa. De Verenigde Staten worden met 21% het vaakst genoemd, gevolgd door Canada (6%), Duitsland (6%) en Frankrijk (5%).

Ongeveer 1% wil naar Nederland. Het gaat daarbij dan nog altijd om minstens 7 miljoen volwassen migranten.

Maar liefst één derde van de bevolking van de sub-Sahara landen wil vertrekken naar Europa, wat hen door het Pact van Marrakesh een stuk makkelijker zal worden gemaakt. Van deze landen staan Sierra Leone (71%) en Liberia (66%) aan de top. Daarnaast wil 60% van de Albanezen naar de EU emigreren. 63% van de bevolking van het straatarme Haïti wil naar Amerika.

Kwart Noord Afrikanen en Midden Oosterlingen willen naar EU

In de Noord Afrikaanse ‘Maghreb’ landen (o.a. Marokko, Algerije, Tunesië en Libië) en het Midden Oosten heeft 24% de wens om naar Europa te gaan (tegen 19% in 2012). In de EU wil een naar verhouding aanzienlijk percentage van 21% juist zelf vertrekken, vermoedelijk mede vanwege die toestroom van miljoenen Afrikaanse en Aziatische migranten.

Europa nam sinds 2015 meer dan 2 miljoen –voornamelijk moslim- migranten op. In de VS leven het meeste immigranten: 44,5 miljoen. In Duitsland zijn dat er 12,2 miljoen en in Rusland 11,7 miljoen.

De landen met percentueel de meeste migranten zijn Australië (29%), Israël (24%), Canada (22%) en Zweden (18%). Ongeveer 15% van de Duitse bevolking is van buitenlandse komaf, wat vergelijkbaar is met de VS (14%), Groot Brittannië (13%) en Spanje (13%).

Worden wij ook Derde Wereldland?

Volgens de VN groeit het aantal Afrikanen van circa 1 miljard nu naar 4 miljard in 2100. In het Midden Oosten is de bevolking dan gegroeid naar bijna 1 miljard. Wat gebeurt er dan met onze landen, volken en culturen als 2 miljard Afrikanen en een kwart miljard Midden Oosterlingen naar Europa en Amerika willen? Of zijn we tegen die tijd door massale ‘Marrakesh’ immigratie zèlf Derde Wereldlanden geworden?

(1) Information Liberation
(2) Breitbart

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Ik zit op het bankje lijdzaam toe te kijken hoe stapelgek de mens wel niet geworden is.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
right 597134 1280 400x275

Politici krabbelen terug: helpt protest dan toch?

maps app 1544570673

Nieuwe patentaanvragen van Facebook die jouw locatiegegevens gebruiken om te voorspellen waar je naartoe gaat, ook wanneer je offline bent