in

Twee toespraken: Obama liet ‘Jezus’ bedekken, maar laat Allah prominent in beeld

Enkele jaren geleden veroorzaakte president Barack Hussein de nodige toen hij voorafgaande aan een toespraak in een katholieke universiteit alle christelijke symbolen met zwarte doeken liet bedekken, zogenaamd omdat hij andersdenkenden niet voor het hoofd wilde stoten.

Vanaf zijn verklaring dat ‘Amerika niet langer een christelijk land is’, zijn nooit afgedane ring met de inscriptie ‘Er is geen god dan Allah’, het uitnodigen van een jihadist voor het Nationale Gebed, tot het weigeren van het opnemen van Syrische christenen: Obama kan, nu hij nog minder dan een jaar in het Witte Huis zit, zijn minachting voor het christendom steeds slechter verbergen.

Allah wel, Jezus niet

Afgelopen woensdag hield Obama als eerste president ooit een toespraak in een moskee van de radicale Islamic Society in Baltimore. Daarbij ging hij voor een glazen muur staan waarop het woord ‘Allah’ 99 x in Arabisch schrift is opgeschreven, en verketterde hij de Republikeinse presidentskandidaat Donald voor diens ‘onvergeeflijke anti-islamitische retoriek’.

Toen Obama in 2012 een toespraak hield in de katholieke universiteit van Georgetown, liet hij alle christelijke kruizen en andere symbolen met zwarte doeken bedekken, inclusief de kleine letters ‘IHS’ die direct achter hem te zien waren, en die voor Jezus Christus staan.

Zelfs de grootste critici kunnen niet langer ontkennen dat Obama er op zijn minst een dubbele moraal op nahoudt wat religies betreft.

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van der Steur liegt over Volkert en Weekers terug in de kamer: VVD, club van list en bedrog

Hof van beroep VS verbiedt mensen met een “hoog” IQ agent te worden