Tweede Brexit-referendum: EU Brexit-gesprekken met Blair, Soros, Timmermans en Apple blijven geheim

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Stop de EU schreef:

  Is er nog iemand die vertrouwen heeft in de EU?

  Mensen als Blair die de wereld in oorlog met Irak stortte op grond van het verzinsel dat er massa vernietigingswapens waren. Deze man, gewetenloze miljonair loopjongen van de elite, is een oorlogsmisdadiger en behoort in het gevang. En de EU gaat met dit soort mensen om???
  En dan Soros. Knechtje van de Rothschilds. Nog zo’n schoft. Iemand die geen enkel geweten heeft en dat ook nog eens openlijk toegeeft en die false flag operaties financiert. Iemand die rijk wordt door andermans ellende.
  En dan Apple. Wat heeft Apple met de EU te maken ??
  Tja, Hans TImmerfrans is natuurlijk een beetje anders.. Geen kwaad woord over die man. Hij is alleen te stom om te snappen hoe de wereld in elkaar steekt maar hij gaat voor een riant salaris en begint al te glunderen als anderen hem een taalgenie noemen. Je vraagt je af hoe NL zo een halfgare kandidaat levert voor de EU … Maar dat is voor een andere keer.

  Maar nu het punt dat genoemd wordt over een Tweede Brexit referendum. Het eerste Brexit beviel de elite niet dus willen ze een tweede …. Zou datzelfde gebeurd zijn als de meerderheid Brexit had afgewezen? Nee, natuurlijk niet. Ik mag hopen dat het UK Lagerhuis iedere poging voor een tweede stemming radicaal weigert. De kiezer heeft gesproken. En heel duidelijk !!! De elite is als de dood dat de UK uit de EU stapt want dan gaat plotseling alles economisch veel beter voor de bevolking in de UK en dan kan de hele EU wel eens instorten! Dus ja graag !!!

  Waarom snappen burgers niet dat de EU niets minder is dan een greep naar de macht door de elite.
  De elite heeft al heel veel maar ze willen alles. En de meerderheid van de burgers is te druk met GTST kijken om dat te snappen. Dus: zet uit die TV want die houdt U alleen maar dom.

Heb jij er iets over te zeggen?