in

Tweede Europese lockdown vanaf 18 september? Spaanse krant bevestigt

Het Duitse minister van doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’ (2), maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan.

Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West op uiterlijk 30 september in een half jaar durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd.

Het doel is om de geplande vernietiging van de te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het , om hen vervolgens te vaccineren.

De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.

In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met en gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.

Gesprekken met andere regeringleiders

Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier .

‘Dit is een van de redenen waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Het maandenlang platleggen van de economie en zou moeten worden gedaan om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilmade Jong-Schobbe
6 maanden geleden

Opstand is nu de eerste prioriteit.

Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde
6 maanden geleden

Er zijn nog steeds mensen die in het Covid sprookje geloven. Die zelfs in de auto met een masker op zitten …
Mensen die niet beseffen dat zij door de NL overheid en instanties die gesubsidieerd worden door de pharma industrie worden voorgelogen.

De waarheid is dat er een wereldwijde samenzwering gaande is tegen de mensheid met de naam Nieuwe Wereld Orde. De belangrijkste partij die achter deze samenzwering zit is de Zionistische Khazarische maffia (denk aan de Rothschilds). Deze samenzwering wordt al sinds WWII voorbereid en ene bernard heeft met de oprichting van Bilderberg groep daar hard aan mee gewerkt.

De poging van tweede lock down is niets minder dan een tweede aanval op de wereld economie om de wereld naar een failliet te helpen. Dat als een reactie op Trump die zich opwerpt als de grote tegenstander van de NWO. Nederland is gidsland in de NWO met landverrader Rutte als belangrijkste opponent die samen met andere landen alles heeft gedaan om NL uit te leveren aan de niet democratische EU. En als dat slaagt zullen de banken (dus de NWO) voorstellen om de zaak over te nemen op hun voorwaarden. En dan zitten de burgers als ratten in de val want ze worden overal met camera’s gevolgd, hun emails worden afgeluisterd, financieel zijn ze kapot …. Wie gaat de burgers dan bevrijden van de duivel?

De tijd om in actie te komen is NU !!!

Prettige Wedstrijd
6 maanden geleden
6 maanden geleden

En terecht, al die ontkenners en complotidioten moeten eens naar de feiten kijken en niet naar de onzin van mensen die in baksteenkunde hebben gestudeerd.

R1
Antwoord aan  HansW
5 maanden geleden

Ik mag dan baksteen deskundige zijn volgens jou , maar jij ben straks slaaf van de NWO. Ik geloof in wat er in openbaringen staat en niet wat deze leugenaars in den haag ons willen doen geloven , dit geld ook voor het RIVM en de GGD

Italië gaat de belastingen verlagen (met ons belastinggeld)

NWO watch: Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten ….! Burgerrechten?