in

Tweede Europese lockdown vanaf 18 september? Spaanse krant bevestigt

52e9dc424355a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547849742b7cdd914b 640 coronavirus

Het Duitse minister van Gezondheid doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’ (2), maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan.

Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een half jaar durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd.

Het doel is om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het coronavirus, om hen vervolgens te vaccineren.

De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-EU’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.

In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.

Gesprekken met andere regeringleiders

Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson.

‘Dit is een van de redenen waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving zou moeten worden gedaan om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Italië gaat de belastingen verlagen (met ons belastinggeld)

NWO

NWO watch: Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten ….! Burgerrechten?