in , ,

‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong hebben de overheden van een groot aantal Westerse landen reeds besloten dat er een tweede lockdown gaat komen (zie ook ons artikel van 2 augustus: ‘…: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden‘).

Het coronavirus zal het valse voorwendsel blijven voor de werkelijke reden, namelijk de terugkeer van de - en staatsschuldencrisis, waar vanaf september een ongekende economische instorting als gevolg van de social distancing en lockdown maatregelen bovenop zal komen.

Politici vrezen – waarschijnlijk terecht – voor massale opstanden, en hopen die voor te zijn door de opnieuw volledig op slot te doen, wat de crisis, ook in de , zwaar zal verergeren. Helaas zal dit de geplande ‘Grote Groene Reset’, waarvoor de bestaande grotendeels moet worden vernietigd, alleen maar in de kaart spelen.

‘Volgens betrouwbare bronnen is het besluit om weer een lockdown op te leggen genomen omdat zodra de Covid beperkingen worden opgeheven, mensen hun schulden niet meer kunnen betalen, en de financiële crisis toeslaat,’ schrijft Armstrong. ‘Dit is echt gestoord, want die beperkingen moeten worden opgeheven… en dan zal de hele nachtmerrie van deze overtrokken reactie onder ogen moeten worden gezien.

Het is onvermijdelijk! Onze bronnen in maken zich ernstige zorgen, en geloven dat deze beperkingen massale schade hebben veroorzaakt, die pas duidelijk wordt zodra de beperkingen verdwijnen.’ (1)

Staatsschuldencrisis is weer losgebarsten, tweede lockdown laatste redmiddel

Op zijn blog schrijft Armstrong dat achter de schermen de staatsschuldencrisis weer is losgebarsten, en kapitaal inmiddels is begonnen zich te verplaatsen naar aandelen en (2) (en ook crypto valuta), waar de koersen niet voor niets zo van stijgen. Dit markeert volgens hem het begin van de instorting van het vertrouwen in alle overheden.

Zittende regeringen zien een tweede lockdown als laatste redmiddel om aan de macht te blijven, en de grip op de samenleving verder te verstevigen. Ze moeten wel, want hun totaal onnodig gebleken social distancing en lockdown maatregelen hebben ze de economie en samenleving de grootste klap ooit toegebracht.

De gevolgen van deze klap konden in landen zoals met enorme hoeveelheden worden uitgesteld, maar vanaf september kan de dramatische schade die de politici hebben aangebracht niet langer verhuld worden, omdat tal van bedrijven dan failliet gaan of reeds zijn gegaan, en de zal exploderen.

Jaren 2021-2022 dreigen compleet drama te worden

De jaren 2021-2022 gaan volgens Armstrong dan ook een compleet drama worden (met o.a. torenhoge inflatie, ongekende werkeloosheid en extreem stijgende lasten (6)). Hij constateert dat hij nog nooit eerder heeft meegemaakt dat….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
6 maanden geleden

We zullen die satanistische dictators af moeten zetten voor het te laat is.

De tijd van leidzaam toezien is voorbij !!
6 maanden geleden

Denken politici werkelijk dat zij een wereldbevolking voor de gek kunnen houden? Wat mankeert deze lieden?
Dat kon misschien 50 jaar geleden nog wel, maar nu niet meer !!!!

Dit is werkelijk kranzinnig en op geen enkele manier te verdedigen. Kinderen leren al van jongs af terecht dat zij niet mogen liegen omdat leugens altijd uitkomen. En denken politici dat burgers in deze onzin van een virus blijven geloven? we zijn nu al 4 maanden onderweg en van alle kanten horen wij van artsen dat er nauweljik slachtoffers ijzn en dat HCQ + Zn CV geneest en niet dodelijk is. Politici zijn zeker nog niet op straat geweest? Vooral door internet (want de met de media hebben de burgers ook nog een appeltje te schillen) weten burgers wat er in de wereld omgaat. ZIj lezen over de Rothschilds, zij lezen over fractionele reserve en de gigantische diefstal dioor banken, zij weten van de giga drugs tranporten door Bush en Clinton, zij weten van satanische rituelen, zij weten van NWO en het landverraad aan de EU. Zij weten van de grote corporaties hoe zij gigantisceh winsten realiseerden door bedrijven in zijn geheel naar CHina overplaatsten en know how stalen. De rekeningen komen nog !!!! Wees daar gerust op !!!
Burgers weten ook over de giganstische diefstal van de burgers en het feit van failliesement alleen maar giga diefstal is. Zij weten ook van NESARA en van GESARA.

Burgers verwachten eerlijke politici die zich inzetten voor de maatschappij en als zij dat niet durven of niet kunnen dan moeten zij opstappen.
Als zij veel geld willen verdienen moeten zij ook direct weggaan en niet door via de politiek een riante baan bij een of ander bedrijf of in de EU bemachtigen doro de balngen van banken of grote corporaties te behartigen.
Politici staan in een glazen huis en dat is precies wat nodig is. Een glazen huis waar van alle kanten lampen op gericht zijn.

Het is de taak van burgers om hun regeringen bij alles in de gaten te houden nu media zijn opgekocht door een elite en die taak van hoeder van d samenleving niet vervullen.
Het CV is opgezet door de cabal en de cabal gaat deze schade volledig betalen.
Voorlopig is het vertrouwen in de politiek volledig weg !!!
En vertrouwen verdwijnt heel snel, en komt pas heel langzaam weer terug !!!

Vangils
6 maanden geleden

Vele malen gezegd ophokken deze regeringsleiders

Grote ‘investeerder’ (en penningmeester) achter Krol en Otten blijkt gitzwarte reputatie te hebben

EU is financieel onhoudbaar nu de ‘zuinige vier’ structureel in de minderheid zijn