in , ,

‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong hebben de overheden van een groot aantal Westerse landen reeds besloten dat er een tweede lockdown gaat komen (zie ook ons artikel van 2 augustus: ‘…: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden‘).

Het coronavirus zal het valse voorwendsel blijven voor de werkelijke reden, namelijk de terugkeer van de - en staatsschuldencrisis, waar vanaf september een ongekende economische instorting als gevolg van de social distancing en lockdown maatregelen bovenop zal komen.

Politici vrezen – waarschijnlijk terecht – voor massale opstanden, en hopen die voor te zijn door de opnieuw volledig op slot te doen, wat de , ook in de , zwaar zal verergeren. Helaas zal dit de geplande ‘Grote Groene Reset', waarvoor de bestaande economie grotendeels moet worden vernietigd, alleen maar in de kaart spelen.

‘Volgens betrouwbare bronnen is het besluit om weer een lockdown op te leggen genomen omdat zodra de Covid beperkingen worden opgeheven, mensen hun schulden niet meer kunnen betalen, en de financiële crisis toeslaat,' schrijft Armstrong. ‘Dit is echt gestoord, want die beperkingen moeten worden opgeheven… en dan zal de hele nachtmerrie van deze overtrokken reactie onder ogen moeten worden gezien.

Het is onvermijdelijk! Onze bronnen in Duitsland maken zich ernstige zorgen, en geloven dat deze beperkingen massale schade hebben veroorzaakt, die pas duidelijk wordt zodra de beperkingen verdwijnen.' (1)

Staatsschuldencrisis is weer losgebarsten, tweede lockdown laatste redmiddel

Op zijn blog schrijft Armstrong dat achter de schermen de staatsschuldencrisis weer is losgebarsten, en kapitaal inmiddels is begonnen zich te verplaatsen naar aandelen en (2) (en ook crypto valuta), waar de koersen niet voor niets zo van stijgen. Dit markeert volgens hem het begin van de instorting van het vertrouwen in alle overheden.

Zittende regeringen zien een tweede lockdown als laatste redmiddel om aan de macht te blijven, en de grip op de samenleving verder te verstevigen. Ze moeten wel, want hun totaal onnodig gebleken social distancing en lockdown maatregelen hebben ze de economie en samenleving de grootste klap ooit toegebracht.

De gevolgen van deze klap konden in landen zoals Nederland met enorme hoeveelheden geld worden uitgesteld, maar vanaf september kan de dramatische schade die de politici hebben aangebracht niet langer verhuld worden, omdat tal van bedrijven dan failliet gaan of reeds zijn gegaan, en de werkeloosheid zal exploderen.

Jaren 2021-2022 dreigen compleet drama te worden

De jaren 2021-2022 gaan volgens Armstrong dan ook een compleet drama worden (met o.a. torenhoge , ongekende werkeloosheid en extreem stijgende lasten (6)). Hij constateert dat hij nog nooit eerder heeft meegemaakt dat….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grote ‘investeerder’ (en penningmeester) achter Krol en Otten blijkt gitzwarte reputatie te hebben

EU is financieel onhoudbaar nu de ‘zuinige vier’ structureel in de minderheid zijn