in , , ,

Twitter inmiddels ook geïslamiseerd, wijst gebruikers op de Sharia wet

Volgt Twitter nu de mandaten van de islamitische ?

Volgens Pamela Geller, die zich al tientallen jaren uitspreekt tegen de gevaren van de radicale islam, heeft Twitter haar verteld juridisch advies in te winnen over het overtreden van de Pakistaanse wet.

‘Twitter heeft me op de hoogte gesteld’ om juridisch advies in te winnen ‘omdat de tweet hieronder’ de wet van Pakistan [sharia] schendt. ‘ Bloedige lafaards kunnen mijn vrije kont kussen. Ik ben een Amerikaan. Je bent een Amerikaans bedrijf. handel dan ook zo, snotterende slaven, “zei ze op het platform.

https://twitter.com/PamelaGeller/status/1085696730677633024

De Pakistaanse wet is de shariawet, die wordt beoefend door radicale islamisten, waaronder vrouwen als eigendom worden beschouwd, en zowel overspel als afvalligheid – het verlaten van het geloof – zijn grond voor de dood door steniging.

Andere charmante shariapraktijken zijn 100 zweepslagen voor seks voor het huwelijk en zo voort.

: moslims die ‘zoveel mogelijk mensen wilden doden’ voor de cartoon verzoeken uit de te worden vrijgelaten: Madness. Deze terroristen hebben gedreigd met geweld tegen personeel en andere gevangenen tijdens hun gevangenisstraf.

Deze horen levenslang achter de tralies en in isolatie.

https://twitter.com/PamelaGeller/status/1078708691988140032

In 2015 pleegde een geradicaliseerde Amerikaanse islamist plannen om Geller te onthoofden voor het ‘schenden van de -wetten tegen godslastering’.

“Ze bedoelen iedereen te vermoorden die hun biedingen niet uitvoert of zich niet vrijwillig aan hun wet houden,” vertelde ze aan CNN .

De politie van Texas verijdelde ook een poging tot aanvallen tegen Geller in Garland, Texas, waar haar organisatie een “Draw Profit Mohammad” -wedstrijd hield. Afbeeldingen van Mohammed in welke vorm dan ook zijn strikt verboden door de islam.

https://twitter.com/PamelaGeller/status/1085922722192941057

Geller is het onderwerp van een fatwa – een bevel van een islamitische mufti – waarin wordt bepaald dat ze gedood moet worden omdat ze zich uitspreken tegen de islam. Ze schreef een boek over leven onder zulke dreiging van gevaar.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nancy Pelosi dramt over open grenzen, Laura Loomer en illegalen uit Mexico zetten vluchtelingenkamp op in haar tuin

Rijken nog rijker: Vermogen miljardairs nam vorig jaar met 2,5 miljard dollar per dag toe