in ,

Twitter schorst account van Chinese wetenschapper die paper publiceerde waarin wordt beweerd dat Covid is gemaakt in Wuhan Lab

covid 1984 spiro 1024x574 1

Op zondagmiddag vroegen we hoe lang voordat het twitteraccount van de ‘schurkenstaat’ Chinese viroloog dr. Li-Meng Yan, die gisteren de wereld van gevestigde wetenschappers en andere Chinese sycofanten ‘schokte’, een ‘smoking gun’ wetenschappelijk artikel publiceerde. waaruit blijkt dat het Covid-19-virus door de mens is veroorzaakt .

We hebben nu het antwoord: het duurde minder dan twee dagen . Een vluchtige controle van de Twitter-pagina van Dr. Yan onthult dat het account vanaf dit moment is opgeschort.yan20account20suspendedDe schorsing vond plaats kort nadat dr. Yan in minder dan 48 uur ongeveer 60.000 volgers had verzameld. Onderstaande snapshot is eerder op de dag gemaakt, precies in afwachting van deze schorsing.yan20earlierHet was niet meteen duidelijk welke rechtvaardiging Twitter had om de wetenschapper te schorsen die, naar ons beste weten, slechts 4 tweets had vanaf dinsdagochtend, die geen van allen in strijd waren met het vermelde Twitter-beleid, met als enige relevante tweet een link naar haar wetenschappelijke paper geschreven in samenwerking met drie andere Chinese wetenschappers met de titel “Ongebruikelijke kenmerken van het SARS-CoV-2-genoom dat verfijnde laboratoriummodificatie suggereert in plaats van natuurlijke evolutie en afbakening van de waarschijnlijke synthetische route” waarin werd uitgelegd waarom het Wuhan Instituut voor Virologie de covid had gecreëerd. -19 virus.Hoewel we beseffen dat Twitter mogelijk onder druk is gezet door China of de gevestigde wetenschappelijke gemeenschap om dr. Yan het zwijgen op te leggen omdat hij een theorie voorstelt die haaks staat op alles wat als onbetwist evangelie is geaccepteerd – heeft Twitter ons tenslotte precies dat aangedaan. – we zijn ervan overtuigd dat Jack Dorsey, door haar account op te schorten, alleen maar meer brandstof heeft toegevoegd aan het vuur van speculaties dat het covid-virus inderdaad door de mens is veroorzaakt.Waarom laten we andere wetenschappers niet reageren op de al te geldige argumenten die in het artikel van Dr. Yan worden aangedragen? Is dat niet waar ‘wetenschap’ over gaat? Omdat als we het omslagpunt al zijn gepasseerd wanneer iemand die een ‘ongemakkelijke’ verklaring voor een gevestigde ‘waarheid’ voorstelt onmiddellijk moet worden gecensureerd, dan is er weinig dat kan worden gedaan om het uiteenvallen van een samenleving te redden die ooit de vrijheid van spraak als primordiaal.Voor degenen die het hebben gemist, hier is onze post waarin we de verschillende aantijgingen van Dr. Yan uiteenzetten die Twitter nodig achtte om onmiddellijk te censureren in plaats van een gezond debat in de openbaarheid te laten ontstaan .We hopen dat Twitter een zeer redelijke en verstandige verklaring zal geven voor deze ongekende censuur.Voor degenen die het hebben gemist, staat haar paper hieronder:

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VVD Rutte keihard liegen e1459327525143 720x340 e1538502777704

Jaja nu gaat het echt gebeuren ???? Belastingplan 2021: beter en eerlijker

9091486096 05f9ca0fd7 FAIL1

Video’s! Vluchtelingen uit kamp Moria plunderen rijdende bestelbusjes en hangen hun gezicht in de rook voor huil-effect