in

U betaald en Italianen mogen op vakantie in eigen land met vakantiebonus van 500 euro

gaat langzaam van het slot en dus wordt er ook weer nagedacht over het belangrijkste seizoen in het Italiaanse leven: de zomer.

U begrijpt, het idee niet op vakantie te kunnen zat ons nogal dwars. Maar ‘ome’ Conte, zoals mijn oudste zoon hem inmiddels noemt, stelde ons eerder deze week gerust: We hoeven Italië deze zomer niet vanaf het balkon te bekijken zei hij in de Corriere della Sera. Oftewel, we mogen met vakantie!

Sterker nog: hij beloofde zelfs een vakantiebonus. Elk Italiaanse gezin met een inkomen tot 35 duizend euro krijgt 500 euro van de om te besteden voor een vakantie in eigen land.

Dat is een fijne opsteker. Niet alleen voor al die Italianen die door verlies van een deel van hun inkomen de vakantie in rook op zagen gaan, maar ook voor al die toeristische ondernemers die een lawine aan afzeggingen te verwerken kregen.

Lees verder bij de bron: AD.nl

en ……


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU vreet Nederland leeg
9 maanden geleden

De EU speelt het spel om steun van zoveel mogelijk burgers te krijgen en dat er een aantal zijn die mogen betalen is voor de EU irrelevant. Veel Italianen zullen nu voor de EU stemmen want het bracht geld. De bedrijven in Italie vinden dat ook prima want het extraatje betaald door de burgers in Nederland betekent voor hun inkomen. Dus Italie stemt positief over de EU.
Ach en die paar zeurpieten in Nederland die tegenstemmen omdat zij de rekeningn betalen voor malafide boekhouding is totaal gezien nog steeds ruim positief voor de EU.

Zelfde bij de miljoen migranten. Migranten krijgen gratis voorzieningen en stemmen uiteraard voor de EU. De autochtone bevolking zal hier en daar tegen stemmen maar de EU heeft het sommetje gemaakt en zorgt er voor dat zij overal meer stemmen krijgen. Het is een heel simpel spelletje maar je gaat er als land dat zich het lazarus werkt wel aan kapot.

De EU is een club van banken en grote bedrijven die uit zijn op eigen gewin en bij alles de burgers laten betalen tot zij compleet zijn uitgeperst. En de truc is dat zoveel mogelijk burgers positief blijven over de EU zodat je kunt beweren goed beleid te voeren.

Wordt wakker mensen want U wordt aan alle kanten bestolen en voorgelogen.
De burgers in Nederland zijn de afgelopen twintig jaar in welvaart achteruit gevlogen door een regering die haar eigen burgers continu en overal verraadt.
Stuur Rutte CS naar huis !!!!

jungleelephant
9 maanden geleden

Helemaal met u eens!

Langspeelplaat blijft hangen! Kabinet en AIVD: Rusland stookt via sociale media over corona-aanpak

Islam = Vrede, Leidschendam: ’Avondklok en fouilleer acties’ vanwege ramadan relschoppers