in

U betaald en Italianen mogen op vakantie in eigen land met vakantiebonus van 500 euro

gaat langzaam van het slot en dus wordt er ook weer nagedacht over het belangrijkste seizoen in het Italiaanse leven: de zomer.

U begrijpt, het idee niet op vakantie te kunnen zat ons nogal dwars. Maar ‘ome’ Conte, zoals mijn oudste zoon hem inmiddels noemt, stelde ons eerder deze week gerust: We hoeven Italië deze zomer niet vanaf het balkon te bekijken zei hij in de Corriere della Sera. Oftewel, we mogen met vakantie!

Sterker nog: hij beloofde zelfs een vakantiebonus. Elk Italiaanse gezin met een inkomen tot 35 duizend krijgt 500 euro van de om te besteden voor een vakantie in eigen land.

Dat is een fijne opsteker. Niet alleen voor al die Italianen die door verlies van een deel van hun inkomen de vakantie in rook op zagen gaan, maar ook voor al die toeristische ondernemers die een lawine aan afzeggingen te verwerken kregen.

Lees verder bij de bron: AD.nl

en ……


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Langspeelplaat blijft hangen! Kabinet en AIVD: Rusland stookt via sociale media over corona-aanpak

Islam = Vrede, Leidschendam: ’Avondklok en fouilleer acties’ vanwege ramadan relschoppers