U betaalde mee aan ‘pand van de toekomst’: ramen vallen uit blunderministerie in reeks bouwblunders

Het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt…

Tumisu / Pixabay

Een nieuw hoofdstuk in de reeks bouwblunders rond het splinternieuwe megaministerie in : ramen in de glazen kolos springen spontaan kapot, waarbij de glasscherven argeloze voorbijgangers kunnen raken.

Vier loodzware glasplaten van het megaministerie aan de Rijnstraat in Den Haag zijn de afgelopen maanden op verschillende momenten door nog onverklaarbare oorzaak spontaan gebarsten.

Het vallende glas veroorzaakte geen gewonden, maar het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) – de eigenaar van het pand – vreest dat meer ruiten van het volledig glazen gebouw spontaan zullen versplinteren en dan letsel kunnen veroorzaken bij voorbijgangers.

Om die reden gaat de Rijnstraat, een drukke doorgang van het Haagse Centraal Station richting het centrum van de stad, bij harde wind op slot. Duizenden voorbijgangers moeten dan omlopen.

Afgelopen zaterdag was dat het geval, toen sprake was van windkracht 7. Er werden beveiligers ingezet, omdat meerdere passanten de wegversperring probeerden te omzeilen.

,,Dit moest het pand van de toekomst zijn, maar dat is het duidelijk niet geworden'', zegt een ondernemer wiens winkel door de tijdelijke afzetting slecht bereikbaar was.

Een bloemenkiosk in het afzettingsgebied moest op last van het RVB heel de dag de deuren gesloten houden. Een halteperron van de tram werd ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uhhh??! Update of fake Epstein body: It was actually Hillary’s brother

Gigantische blunder CBR: medische gegevens in dossiers van anderen