in , , ,

U wordt keihard voorgelogen – voorbeelden

Er wordt door ‘onze’ volksvertegenwoordiging gelogen tegen het volk, hard gelogen. Vroeger een aanleiding om af te treden, nu ogenschijnlijk de standaard modus operandi (<- lezen!), het is tegenwoordig zelfs iets om trots op te zijn! Retecool.com heeft een prachtig berichtje gepubliceerd om dit te illustreren:

Zo was er bijvoorbeeld een tijdje geleden een onderzoekscommissie die het lek in de Commissie Stiekem zou gaan vinden. Oh nee, toch niet. Of die Wassila Hachchi (!) van D66, die streefde naar afzien van wachtgeld. Oh nee, toch niet.

Tja, zo’n stukje financieel gratis geld is natuurlijk altijd welkom in de portemonnee en daarom snappen wij wel dat zij daar economische motieven voor heeft. Net zo als zestig procent van alle asielzoekers. Ja toch? Timmerfrans? Oh nee, toch niet.

Poeh hé. Nou zeg. Je zou na zoveel bijna gaan denken dat die hele een zooitje ongeregeld is. Maar niets is minder waar. Gelukkig worden ze prima in het gareel gehouden door de allerbeste Kamervoorzitter die ze zich kunnen wensen. Oh nee, toch niet. Voor je het weet wordt ze over een tijdje met pek en veren de Kamer uitgestuurd en moet ze vluchten voor haar leven. Gelukkig kan ze dan -net als al die vluchtelingen- onderdak krijgen bij Bekend Nederland. Oh nee toch niet.

Maar ja, dat was dan ook toen dat jongetje net op het strand gevonden was. En toen waren vluchtelingen nog zielig. Maar vluchtelingen zijn nu toch ook heel zielig? Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet.Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee, toch niet.

Meer op retecool.com, via nujij.nl. De lading onzin die over ons heen wordt gestort door ‘onze eigen’ volksvertegenwoordiging is werkelijk onvoorstelbaar groot. De “oh nee, toch niet” moeten we er dus in houden!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by mendhak


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gerechtigheid
5 jaren geleden

We worden in dit godvergeten land op grote schaal belogen en bedonderd door DE MEEST ASOCIALE EN CORRUPTE VOLKSVERTEGENWOORDIGING DIE OOIT BESTAAN HEEFT.
HET IS WERKELIJK ONVOORSTELBAAR WAT DEZE RATTEN ZICH MENEN TE KUNNEN VEROORLOVEN.
DE BEVOLKING WORDT VRIJWEL PERMANENT VOORGELOGEN EN TOT DERDERANGS LOONSLAVEN GEMAAKT WAARBIJ GEEN ENKEL MIDDEL WORDT GESCHUWD EN DE HERSENLOZE ME ALS WERKTUIG WORDT GEBRUIKT OM DE TEGENSTANDERS OP EEN GESTAPO MANIER IN ELKAAR TE SLAAN!!

DAT KAN NU ALLEMAAL IN ONS THANS RECHTELOZE VADERLAND EN WIJ LATEN HET ZONDER TEGENSTAND VAN ENIGE BETEKENIS ALLEMAAL GEBEUREN!!!

HOE LANG NOG? HET WORDT ALLEMAAL NOG VEEL ERGER ALS WE NU NIET MASSAAL INGRIJPEN!

KOM OP VOOR JE RECHTEN EN JE KINDEREN; DE BARRICADEN OP EN VERJAAG DIE GORE TERINGBENDE RATTEN EN MAAK VAN ONS LAND EEN ECHTE DEMOCRATIE.

Frans
Antwoord aan  gerechtigheid
5 jaren geleden

Je hebt helemaal gelijk -maar als een “eenling” doe je er niets tegen- je zit in dezelfde gevangenis als de rest. Het enige wat je zelf zou kunnen doen is. A- Neem je ID mee -alleen als het nodig is [zonder ID is niet strafbaar] . en B- neem je mobiel alleen mee -als je zeker bent gebeld te worden en dit niet kunt uitstellen. Als het niet noodzakelijk is – laat je die mobiel thuis [het immers jou 2e ID en staat constant te zenden waar je bent]. En C – neem geen documenten mee waaruit je als persoon te herleiden bent. Zo ging het vroeger toch ook -dat was toen immers op vertouwen gebasseerd. Wat ze [de staat dus] nu doen -is persoonlijke terreur.en dictatuur toepassen om geld aan je te verdienen [wij allen zijn immers per definitie verdacht na 9/ 11] -dit is afgeleid van staatsterreur die zei zelf hebben veroorzaakt. Je bent zonder deze middelen ook geen Kafka meer -anders wel. De rollen zijn nu omgedraaid. Je past dan niet meer in hun vakje. Denk er maar eens over na. suc6

gerechtigheid
5 jaren geleden

Beste Frans, je hebt gelijk want alleen met een massale opkomst c.q. volksopstand is de zaak nog te redden. Helaas is /lijkt de bevolking blijkbaar LAMGESLAGEN en voelt zich MACHTELOOS tegenover die HAAGSE RATTEN!
Terwijl ik zeker weet dat MASSAAL OPKOMEN NOG DE ENIGE MOGELIJKHEID IS:

EENDRACHT MAAKT MACHT!

Verder nog bedankt voor je tips, ik zal ze zeker ter harte nemen!

Leuk we gaan weer vaccineren: Zikavirus heeft explosief pandemisch potentieel

Het wonder geschiedde: ‘Fontein van licht over NL economie’