in , , ,

U wordt keihard voorgelogen – voorbeelden

Er wordt door ‘onze’ volksvertegenwoordiging gelogen tegen het volk, hard gelogen. Vroeger een aanleiding om af te treden, nu ogenschijnlijk de standaard modus operandi (, het is tegenwoordig zelfs iets om trots op te zijn! Retecool.com heeft een prachtig berichtje gepubliceerd om dit te illustreren:

Zo was er bijvoorbeeld een tijdje geleden een onderzoekscommissie die het lek in de Commissie Stiekem zou gaan vinden. Oh nee, toch niet. Of die Wassila Hachchi (!) van , die streefde naar afzien van wachtgeld. Oh nee, toch niet.

Tja, zo’n stukje financieel gratis is natuurlijk altijd welkom in de portemonnee en daarom snappen wij wel dat zij daar economische motieven voor heeft. Net zo als zestig procent van alle asielzoekers. Ja toch? Timmerfrans? Oh nee, toch niet.

Poeh hé. Nou zeg. Je zou na zoveel bijna gaan denken dat die hele een zooitje ongeregeld is. Maar niets is minder waar. Gelukkig worden ze prima in het gareel gehouden door de allerbeste Kamervoorzitter die ze zich kunnen wensen. Oh nee, toch niet. Voor je het weet wordt ze over een tijdje met pek en veren de Kamer uitgestuurd en moet ze vluchten voor haar leven. Gelukkig kan ze dan -net als al die vluchtelingen- onderdak krijgen bij Bekend Nederland. Oh nee toch niet.

Maar ja, dat was dan ook toen dat jongetje net op het strand gevonden was. En toen waren vluchtelingen nog zielig. Maar vluchtelingen zijn nu toch ook heel zielig? Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet.Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee, toch niet.

Meer op retecool.com, via nujij.nl. De lading onzin die over ons heen wordt gestort door ‘onze eigen’ volksvertegenwoordiging is werkelijk onvoorstelbaar groot. De “oh nee, toch niet” moeten we er dus in houden!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by mendhak


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk we gaan weer vaccineren: Zikavirus heeft explosief pandemisch potentieel

Het wonder geschiedde: ‘Fontein van licht over NL economie’