in

U zit in een groot medisch experiment: ‘voorlopige goedkeuring covid-19 vaccins tot 2023’

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay
Gajju_M / Pixabay

Heel soms verschijnen er lichtpuntjes in de mainstream wereld; een wereld die vooral slachtoffer schijnt te zijn van een permanente hypnose.

Maar, als er nu berichten verschijnen in de mainstream media dat Hugo de Jonge nepnieuws verspreidt over de veiligheid van vaccins, dan is dat hoopgevend.

Talloze malen zijn wij in de loop der jaren blij gemaakt met dode mussen. Iedere keer als we dachten dat er ergens iets goeds gebeurde, bleek er later weer een adder onder het gras te schuilen. Misschien is dat dit keer ook het geval, maar zo op het eerste gezicht lijkt een artikel in Trouw toch aardig goed nieuws te zijn.

Het stuk begint met te refereren aan het volgende waar wij ook eerder over schreven, namelijk het feit dat Wybren van Haga na wat vragen aan Hugo de Jonge vervolgens door hem werd beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

Echter, zo stelt Trouw, het is Minister De Jonge zelf die doet aan de verspreiding van nepnieuws voor wat betreft de vaccins.

Zo beweert deze te pas en te onpas dat de vaccins “uit en te na” zijn getest en dat ze veilig zijn. Beide beweringen zijn niet waar zo wordt er in het artikel van Trouw gesteld.

Nog even los van de eventuele werkzaamheid van deze vaccins, waarover zo goed als niets bekend is, is er uiteraard de prangende kwestie van de veiligheid van deze vaccins.

Volgens het artikel zijn er bij de weinige testen die wel zijn uitgevoerd geen ouderen boven de 75 of jongeren onder de 16 betrokken geweest. Wat dit alles bij ouderen heeft veroorzaakt hebben we ondertussen kunnen zien in het grote aantal vaccinatiedoden.

Groepen mensen die te maken hebben met aandoeningen die het immuunsysteem verzwakken waren zelfs helemaal uitgesloten van deelname aan het testen. Dit zijn juist de belangrijkste risicogroepen volgens de niet aflatende propaganda en deze worden nu zonder enige vorm van testen ingespoten met dit “vaccin” (gen therapie).

We hebben dan ook te maken met een voorlopige goedkeuring van deze vaccins tot 2023, want pas dan zijn er een aantal onderzoeken afgerond. Tot die tijd kan er helemaal niets worden geclaimd aangaande de veiligheid van de vaccins.

En dus hebben we te maken met een medisch experiment. De conclusie van het artikel in Trouw is dan ook als volgt:

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het grote mRNA vaccinatie experiment: ‘Het is zonneklaar: heeft geen zin om kinderen in te enten!’

grayscale photo of people in street

Ontluisterende beelden: seniele bejaarde man mompelt onsamenhangend, blijkt president van USA te zijn