in ,

Uitbraken in verpleeghuizen: door virus of door vaccin?

via xandernieuws.net

Direct na de covid-vaccinaties is er een golf van en sterfgevallen in verpleeghuizen. De overheid schrijft dit toe aan het en voert de pcr-test op als bewijs. Maar de vele die worden gemeld zijn het gevolg van het vaccin en niet van een virus.

Dat er vlak na vaccinatie zoveel mensen sterven is toch op zijn minst verdacht, zou je zeggen.

“Nee hoor,” reageren virologen in de mainstream media, “er is hier geen sprake van een oorzakelijk verband. Het is gewoon domme pech. Het virus was er net ietsje eerder dan de beoogde immuniteit.”

De aanname hier is dat deze personen overleden zijn aan een virusinfectie. En niet aan vaccinatieschade. Dat ‘het virus’ de oorzaak is wordt voetstoots door hen aangenomen. Maar waar is die zekerheid op gebaseerd? Wordt de doodsoorzaak wel goed onderzocht?

Volgens mij niet.

De PCR-test zegt niks over de doodsoorzaak

Een positieve pcr-test is NIET het bewijs dat de doodsoorzaak ‘covid’ is. In de verste verte niet. Dat is de grote denkfout die overal – ook door personeel van zorginstellingen – wordt gemaakt.

Een positieve pcr-test zegt alleen maar dat iemand positief is getest. Meer niet. Het zegt niet dat iemand daardoor ziek is of ziek zal gaan worden. Het zegt eigenlijk helemaal niks. Het zegt in elk geval niks over de doodsoorzaak.

Met behulp van de pcr-test krijgen de overledenen ten onrechte, want zonder nader medisch onderzoek (zoals een autopsie), het stempel ‘covid’ opgedrukt.

Zo worden ze postuum ingepast in de officiële werkelijkheid: de zijn ‘veilig en effectief’ en het kan gewoon niet waar zijn dat daar zoveel mensen aan overlijden.

“Kijk maar: de test was positief.”

Maar dat is geen bewijs.

Meldingen van bijwerkingen

Gelukkig komen er steeds meer verklaringen van betrokkenen die licht werpen op wat er werkelijk gaande is. Het beeld is dat …

Lees verder bij de bron: Transitieweb


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
green and white striped textile

Dubbele mondkapjes “studie” is een perfect voorbeeld van rommel “wetenschap”

Overal hetzelfde, nu weer KNO-praktijk gesloten: personeel is afwezig na vaccinatie