in ,

Uitspraak in zaak Somalische Brexit-terugkeer-asielzoekers: moeten huis krijgen

Nederlandse alleenstaande moeders hebben het nakijken…

Een Somalisch-Nederlands gezin is vanuit Birmingham ‘gevlucht’ naar Nederland. Volgens de rechtbank in Utrecht moeten ze per direct een huis krijgen.

Gelukkig dat al dat nieuwe gasvrije woningen onbetaalbaar zijn en niet gekocht worden, kunnen ze meteen in deze dure panden trekken.

Schijnbaar willen er nog meer – maar liefst 25.000 – Somaliërs de oversteek maken naar ons kikkerlandje.

Zo gaat het gezellig druk worden op de al krappe woningmarkt. Diverse ministeries hebben zelfs campagne lopen voeren om de stroom van ‘vluchtelingen’ tegen te gaan. Het mag allemaal niet deren als we rechtbanken hebben die deze mensen direct in woningen zullen gaan plaatsen.

Dit signaal is een vrijbrief om alsnog hier naartoe te komen. De Britten zullen wel blij zijn gok ik.

De Somaliërs zaten in de jaren negentig al hier in Nederland alleen gaven ze de voorkeur om te verhuizen richting Engeland. In Engeland mochten ze namelijk wel gaan wonen in hun eigen enclaves, iets wat in Nederland werd geprobeerd te voorkomen.

Diverse gemeenten weigerde het gezin dat hier is aangekomen huisvesting te bieden. Dit omdat ze ‘verwijtbaar dakloos’ zouden zijn.

Wat er op neer komt dat ze eigenlijk niet hebben nagedacht over de oversteek. Ze hebben een prima – en veilig – woongebied verlaten om op hier meer te kunnen profiteren. Volgens diverse gemeenten werkt het zo niet.

Toch dacht de rechter daar weer anders over.  ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Wie of wat betoverd toch vele rechters ? Ik weet het wel maar ben nu slechts stil van onbegrip. Niet om dat mijn verstand niet in orde is maar; Hier kan je toch niet bij !?? Dit is niet te begrijpen, en ik zou de uitleg en verantwoording van een dergelijk besluit van een rechter weleens willen zien.

  2. Hier moet Illuminatie achter zitten anders valt dit niet te verklaren.
    Nederland is niet eens in staat de eigen autochtone bevolking aan een woning te helpen.
    Waarom zou NL grote aantallen Somaliers willen huisvesten die uit een cultuur komen die mijlenver van de westerse cultuur af staat. Deze mensen gaan in geen honderd jaar integreren.
    Het enige dat wordt bereikt is dat de Nederlandse samenleving wordt ontwricht die miljoen mensen met hard werken hebben opgebouwd. En dat is precies wat de Illuminati criminelen willen met hun krankzinnige Nieuwe Wereld Orde.
    Ik roep de NL bevolking op wakker te worden en in te actie komen deze regering die volkomen de weg kwijt is.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Amazone-regenwoudbranden zijn onder het gemiddelde … En op landbouwgrond die al was opgeruimd

Niet in de media: veel meer bosbranden in Afrika dan in Amazone gebied